dijous, 29 de juliol del 2010

COMUNICAT DE REAGRUPAMENT

HI SOM, HI SEREM

29 DE JULIOL 2010

Reagrupament saluda com a signe de vitalitat les noves candidatures que volen bastir-se assumint de forma íntegra els nostres principis bàsics d’independència, regeneració democràtica i treball.

Conscients de la força cohesionadora que estan comportant les nostres propostes en el moviment independentista català, volem compartir-les un cop més amb tots els qui les vulguin considerar pròpies, els fonaments de les quals són els següents:

  • La nació catalana ha d’esdevenir un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.
  • Reagrupament no formarà part de cap Govern que no es constitueixi per declarar de forma unilateral la independència de Catalunya, que haurà de ser aprovada posteriorment per referèndum.
  • La proposta de Constitució Catalana aprovada per la IIª Assemblea de Reagrupament serà la primera llei que els diputats de Reagrupament presentaran al Parlament per a la seva aprovació.
  • La regeneració democràtica de la política catalana és condició necessària per l’èxit del nostre futur i això vol dir els compromisos següents:
    • Sistema electoral basat en llistes obertes.
    • Limitació de mandats a dues eleccions consecutives per al mateix càrrec.
    • Règim d’incompatibilitats estricte, prohibint l’acumulació de càrrecs.
    • Control, transparència i austeritat en la despesa pública i dels polítics.
    • Llei electoral vinculada al territori.

Som una candidatura de gent normal en la qual Catalunya és la nostra única raó de ser. Per això, en el moment que esdevinguem un Estat, Reagrupament haurà aconseguit els seus objectius fundacionals i es dissoldrà com a organització.

Visca Catalunya lliure!

1 Comments:

Anonymous okb said...

Ai Josep... estic del tot d'acord amb el que dius, però les formes són horroroses, les porteu tan malament... Ja va fracassar l'MDT i tots els grans moviments liderats per patriotes com vosaltres, amb menys cintura que el Koeman... per això em vaig donar de baixa de Reagrupament. Per compassió, t'ho torno a dir, el vostre plantejament és el bo, però no val res si no sabeu arribar a un acord amb els altres patriotes. Per compassió, la independència no està escrita, i l'hem de construir entre tots. Per compassió, ens cal una SOLA i UNICA candidatura que vulgui proclamar la independència. La resta em sembla... enfí, les formes... i ho repeteixo, quan us entengueu i us ajunteu, espero que les propostes de Reagrupament s'imposin tan que possible en el programa de la candidatura que ens ha d'anar obrint el camí cap a l'independència.

31 de juliol del 2010, a les 1:54:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home