dilluns, 20 de setembre del 2010

VINE A CORNELLÀ, XATO... I T'ENSENYAREM QUÈ ÉS LA INDEPENDÈNCIA!

Un hom ja comença a estar fins als daixonses d'haver d'aguantar estigmes. Ara va i el candidat verd, per immadur, l'absolut (ahahahahah) Artur Mas, diu que no hi ha collons d'anar amb una estelada per Cornellà.

A veure nen. Quan vulguis t'hi convido, i comprovaràs que a la primera línia del front, als independentistes no només no se'ns mengen, sinó que no ens tallem ni un pèl. A mi això de parlar des de la rereguarda nacional em fa molta gràcia. Per no dir pena.

Sí, és cert que tenim obstacles que en altres comarques no són tan enutjosos de superar. Però l'obstacle més gran que hem de superar és haver d'aguantar les estigmes sobre Cornellà, en particular, i el Baix Llobregat en general. Que si territori comanxe, que si Bronx, et tutti quanti. Saps que et dic, que allò que més mal fa és que siguin altres independentistes o catalanistes més o menys coherents els que hi caiguin de quatre potes en aquesta actitud.

Però tranquil, jo suposo que tu, envoltat d'Alejos, Borjas, Sofias, Felipes, Alfonsos i altra fauna dels barris alts de BCN, et deus trobar a la teva salsa. M'hi jugo un pèsol que el dia de la victòria, la gent de Cornellà, un bon grapat d'ella si més no, estarà en el bàndol triomfant, i per contra els teus amiguets ecspanyolets, sortiran de pet cap al km. O -a no ser que es transmutin en catalanistes de tota la vida per seguir xupant del rotllo, que de fet és el que han mamat des que els van parir. I llavors diran allò tan brutal de Independencia, o sea, no? que tan genialment ha teoritzat en Benplantat.

Arturet, no et tallis, i baixa a Cornellà, home! ... encara que sigui per veure com els independentistes (foto) et passem la mà per la cara.

Etiquetes de comentaris: , ,

8 Comments:

Blogger carme said...

Jo crec que un dels problemes importants que hi han en alguns llocs, està precisament en el tipus d'informació que rep. Si fos possible fer arrivar al màxim nombre de gent, tant catalana com castellana la gravíssima situació en la que es troba Espanya, que alguns economistes ja han considerat que si no estiguessim a la UE. ja hauriem tingut el nostre particular "corralito" Si es sabes que potser la UE ens farà fora, millor dit, li donarà la patada a Espanya, per insolvent, per no haver estat capaç de modernitzar-se i tornar-se més competitiva, (ara estem per sota de Polònia i de Puerto Rico)fora dels Països Catalans i la conurbació madrilenya, desprès d'haver rebut tans diner d'Europa, si totohm disposes d'una informació verídica del dèficit comercial, el de les empreses, del endeutament mig de les famílies, del dèficit de la administració, que es manté perquè encara hi han inversors que compren bons estatals, però fixen un interés molt alt, i les aseguradores que els garanteixen també...que s'ha gastat molt malament els diners que ens van donar i a cap dels govers espanyols li ha interessat mai un altre model productiu que no fos el "totxo" i el turisme i amb la fallida de la construcció i els mil.lers i mil.lers de petits empresaris, o autònoms que vivien com a industria auxiliar de la construcció... Vaig sentir que 500 autónoms es donen de baixa DIARIAMENT. En fí, per no allargar-me més, si ho fem bé, si podem informar bé, la opció independentista ha de millorar exponencialment. Salutacions
P.D. tin un blog a Google que es diu Cercant afinitats
de com de malament estan les coses, jo crec que, majoritariament tothom es tornaria independentista, perquè si no ens deslliguem d'Espanya, ens ensorrarem amb ella.

20 de setembre del 2010, a les 22:46:00 CEST  
Anonymous Indigeta said...

Qué dolentons que son els de CiU, per la seua culpa, Catalunya, politicament, no és com les Balears o el P. Valencià.

Cal que es dissolgui com un terró de sùcre a la oposició.

21 de setembre del 2010, a les 11:52:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Aquestes paraules denoten la seva covardia. Per la Consulta, una bona colla hi van anar i uns quants altres van votar. Li hauria de caure la cara de vergonya a aquest home.

21 de setembre del 2010, a les 17:47:00 CEST  
Blogger bacus said...

entrevista carretero:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=1849539797507951131

strike salut i peles /strike és tan difícil ser feliç?

El teu HTML no es pot acceptar: Tag is not allowed: STRIKE

millor pel dret

22 de setembre del 2010, a les 3:15:00 CEST  
Blogger bacus said...

sembla espudid pensar com en carod-rovira que si manem només catalans serà foc de sant Joan cada dia. D'una persona que pensa que ser català és tenir un paper no es pot esperar gaire més.

22 de setembre del 2010, a les 3:19:00 CEST  
Blogger bacus said...

sembla espudid pensar com en carod-rovira que si manem només catalans serà foc de sant Joan cada dia.

22 de setembre del 2010, a les 3:20:00 CEST  
Blogger bacus said...

sembla estupid pensar com en carod-rovira que si manem només catalans serà foc de sant Joan cada dia.

22 de setembre del 2010, a les 3:20:00 CEST  
Blogger bacus said...

http://bacus-bacus.blogspot.com/2007/08/carretero-entrevista.html

22 de setembre del 2010, a les 3:26:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home