diumenge, 5 de setembre del 2010

UN POKER A IGUALADA!

Acabo de tornar d'Igualada, on he passat tot el dia amb reunions (Junta Directiva, Coordinadors), un acte públic al centre de la ciutat i la inauguració del local de Reagrupament.

Ha estat una jornada ben profitosa que s'ha desenvolupat en un clima de satisfacció i complaença molt, però que molt generalitzat. Llegir un determinat diari, avui, et transmetia un bon rotllo imprescindible per començar una setmana que es presenta clau.

I després... després, el magnífic article d'en Cardús. Sublim.

Tanmateix, no val a badar. Un cop desarticulat el muntatge aquest que ens ha tingut entretinguts els darrers dies, ara és hora de treballar. I la feina a fer és molta. I les sorpreses que es preparen, us ho prometo, seran de traca i mocador.


Però el que més m'ha agradat de tot plegat ha estat veure i sentir les intervencions de persones com la Rut Carandell, en Joan Carretero, en Carles Móra i sobretot, la primera com a reagrupat, convicte i confés, de l'Enric Canela. Una intervenció genial, de matrícula d'honor... En Canela ens donarà molts moments de glòria, no en tingueu cap dubte. També m'ha fet molta il.lusió saludar l'Agustí... i tants i tants altres companys.

Avui, més que mai....

1 Comments:

Blogger Oriol de Mollerussa said...

Un suggeriment: N'hi ha que van bramant que als nostres actes som quatre gats i que ells aconsegueixen no-sé-quants quitilions d'assistents. Una foto panoràmica on es pogués apreciar la gentada que érem hagués estat molt bé.

8 de setembre del 2010, a les 20:16:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home