divendres, 20 de maig del 2011

#CATALANREVOLUTION

Fitxer:Butlletes consulta d'Arenys.jpg

Parlem clar. Quina legitimitat tenen totes aquelles persones que ara parlen de buscar una nova democràcia, o una democràcia real, i que durant tot el procés de consultes per la Independència, o bé s´han tocat els ous, és a dir, l´han ignorat, o bé directament han jugat en contra? Cap, ni una. I això per una raó ben simple. Les consultes han estat l'episodi de democràcia real, de base, més important que s´ha donat a Catalunya, com a mínim des des la celebració del plebiscit que va aprovar l'Estatut del 1931.

Proposo que sotmetem tots aquests indignats a un test de puresa democràtica i els preguntem: tu, indignat, què vas fer el 13S, el 13D, el 28F, el 20J i el 10A? I si la resposta és negativa en tots ells, el titllem d'ecspanyol i d'agent del CNI.

A veure si queda clara i diàfana una cosa. En aquest país, l'única revolució possible, és la Independència. I si no hi ha Independència, no hi ha Revolució. Hi ha reacció. Hi ha Ecspanya. Hi ha caspa.

De manera que tots aquells que juguen a indignar-se en una societat suposadament anacional, ja sabem el que són.

Els inputs que m'arriben d'aquest suposat moviment espontani, són més vells que l'anar a peu. Diuen primer la unitat de tots els indignats arreu de l'estat, començant, naturalment, pels del km. 0, i després....

Després... merda pels demés.

No, nois, no. Això no funciona així. Ja amb la transició els van endinyar allò de primer la democràcia i després ja parlarem de la resta. I així estem, dats pel sac.

Què voleu que us digui, això ja fa fortor. Sempre que s'acosta una cita electoral, apareixen aquests moviments, suposadament espontanis.

A ningú se li escapa que els ecspanyols estan estudiant al mil.límetre totes les iniciatives de mobilització a la xarxa. Tant els peperos com els sociates tenen contactes més que profunds amb els partits republicà i demòcrata dels Estats Units i amb els seus respectius think tanks. Tots dos els utilitzen per mobilitzar la seva penya... i alguns despistats. Que si la guerra, per aquí, que si les víctimes del terrorisme per allà....

Només l'independentisme pot encapçalar un moviment realment transformador i revolucionari. Per això és tan urgent construir una transversalitat independentista que faci de punta de llança. I per això hi ha gent que intenta evitar-ho de totes totes.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Certament, aquests mateixos que diuen no ser nacionalistes, no han dit ni mu del nacionalisme que te a les esquenes molts milers de morts al llarg de la història, el nacionalisme espanyol. El mateix nacionalisme espanyol que actualment aconsegueix als jutjats el que no aconsegueix per voluntat popular, anul·lant la decisió del Parlament i el posterior referèndum popular sobre l’Estatut.

No quedàvem que volíem democràcia participativa, i llavors que pinta aquest silenci escandalós, ni una menció, ni una ratlla a l’organització de l’estat excepte en sentit contrari, nacional-espanyol, amb la proposta de eliminació administracions sobreres, ço les autonòmiques, i de circumscripció electoral única.

Pur seguidisme de la Puerta del Sol.

23 de maig del 2011, a les 16:01:00 CEST  
Blogger Torredeflot said...

A sobre ara, els de la plaza del Sol, reclamen allò d'una persona un vot, amb què se'ls hi barra el pas a partits nacionalistes, que perdrien molta força al Parlamento español i la possibilitat de ser la clau quan en el govern central no hi ha majoria.

26 de maig del 2011, a les 0:05:00 CEST  
Blogger Torredeflot said...

A sobre ara, els de la plaza del Sol, reclamen allò d'una persona un vot, amb què se'ls hi barra el pas a partits nacionalistes, que perdrien molta força al Parlamento español i la possibilitat de ser la clau quan en el govern central no hi ha majoria.

26 de maig del 2011, a les 0:06:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home