dimecres, 3 d’agost del 2011

TORNAR A LES GALERES? NO WAY!

Hi ha determinats elements que després de passar-se anys menjant calent, com a conseller, director general, cap de comunicació, batlle, diputat o senador, etc. la perspectiva de tornar a les galeres i remar colze a colze amb aquells que en el seu dia van ser els seus companys, els fa venir basques. I volen evitar-ho de totes, totes. Ells se saben en una altra dimensió. I faran tot el possible per mantenir-s'hi.

Els seus comptes corrents ben plens, els seus viatges a l'altra punta de món, això sí carregats de solidaritat ... Els seus fillets que amb vint-i-pocs anyets són tan espaviladets que vés per on troben unes feines més que ben pagades... quant molts altres no ho poden ni somniar. A tot això no hi volen renunciar. I no hi renunciaran pas, ja us ho puc ben dir. Abans, els sociates. Que aquests en saben encara més.

Són el producte del sistema i s'hi troben tan bé que el pinten de color rosa. Pagats d'ells mateixos, amb sous astronòmics (veure aquí), se senten el centre del món.

Si l'independentisme vol tirar endavant, com a mínim, els ha de posar a lloc, fer-los treballar per la causa, si encara en tenen ganes ... i que no emprenyin ni facin la guitza.

1 Comments:

Anonymous Jepet said...

Més ous, ai no, sous, els del Parlament del «Parque».
http://breu.bulma.net/?l13368

3 d’agost del 2011, a les 18:57:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home