dissabte, 10 de setembre del 2011

US HI ESPERO!

Demà és el nostre dia de la Pàtria. Dia de la Nació, dia de la Resistència. Som un poble que portem 300 anys resistint. No som gaire normals. Però tampoc som especials. Els únics especials són els dependentistes, els que volen ser nació sense estat ad aeternum. Aquests sí que són més raros que un gat de vuit potes. Aquí i a la Xina Popular.

Per això, us espero a tots els actes que arreu del país estan duent-se a terme entre avui i demà. Serem molts els que sortirem als carrers i places a cridar ben fort que som un poble normal i que els pobles normals són Independents i lliures. M'agradaria que fos el darrer 11 de setembre en fer-ho. De tots nosaltres dependrà, és clar.

El fracàs del projecte dependentista és total i absolut. L'atac a la nostra llengua, com a referent, a banda de criminal, ha deixat amb el cul enlaire tots els que encara prediquen pedagogies passades de moda. No volen aprendre, ni ganes.

Doncs bé, nosaltres ni volem, ni podem ensenyar-los. A més sembla que els profes, ara són alemanys o americans. Aquells sí que són capaços de moure la sacrosanta constitució ecspanyola, que fins fa quatre dies era intocable i inviolable. Més boques i no neixen.

De tots els actes que es faran demà, particularment vull assenyalar el que celebrarem a Sant Boi de Llobregat, demà a les 8.30 hores del matí. Serà una ofrena floral a en Rafael de Casanova, a la seva tomba, que es troba a l'Església.

Com ja vam fer l'any passat, el punt de trobada serà a la Plaça de l'Ajuntament, a les 8.30 hores i d'allà en formació anirem caminant fins a l'Església on dipositarem una corona de flors. Hi portarem totes les banderes que trobem, de manera que si teniu l'oportunitat d'anar-hi no us oblideu de la vostra.

L'acte comptarà amb la presència del President de Reagrupament, en Joan Carretero. Es tracta tanmateix, d'un acte patriòtic i transversal, per la qual cosa, tot patriota serà ben rebut, com no podria ser altrament.

Us hi espero, doncs!

Etiquetes de comentaris: , ,