dissabte, 7 de gener del 2012

IMPERIUM FAIL!


Uploaded with ImageShack.us

Gran iniciativa al Facebook. De fet, aquesta animació em recorda que aquest 2012, els ecspanyols pensen celebrar por todo lo alto, els dos-cents anys de la Pepa, és a dir, la Constitució de Cadis.

Potser és adient que recordin que segons la Pepa, tant els d'un costat com els de l'altre de l'oceà atlàntic, eren considerats ecspanyols... doncs bé, uns quants anys després, el 90% o més havien deixat de ser-ho... I és que, com ja vaig escriure en un post ja fa molt de temps, no hi ha nació més soluble al món que l'espanyola, tal i com acredita, perfectament aquesta animació.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Joan said...

De fet, quan es va redactar la constitució de 1812, bona part de les colònies de l'altre hemisferi ja havien deixart de ser-ho, car havia proclamat llur independència cap al 1810 aprofitant la invasió napoleònica de la península i sabent-se gairebé inexpugnables, ja que és molt difícil tornar a ocupar un territori tan gran, tan poblat i tan accidentat (selves, rius, serralades immenses...) com és Amèrica.

Així doncs, no entenc com els espanyols s'entesten a celebrar aquesta constitució que va nèixer morta des del principi i no va aportar res de res al dret contitucional. Quina pífia!

8 de gener del 2012, a les 15:55:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home