dimecres, 1 de febrer del 2012

ENCARA NO ETS INDEPENDENTISTA?

Per a Mas, «Espanya són els pares»

El president de la Generalitat assegura en una entrevista al Frankfurter Allgemeine que "sobirania no és el mateix que independència" i proposa una "federació o confederació amb l'Estat espanyol"







El papà...



La mamà




Sense comentaris...



La Chucky...

Etiquetes de comentaris:

10 Comments:

Anonymous Andreu said...

Josep:
t'has deixat els vots dels catalans i catalanes, que van sempre de manera majoritària a CiU, i també el gràfic que compara els vots assolits per dues candidatures a les eleccions catalanes: la de CiU, la guanyadora mes que clara, i la de Rcat, que no va poder entrar al Parlament, i no precisament per pocs vots.
Uns es pensen que fan riure i altres van per feina. Per cert, les entrevistes al Frankfurter del Sr. Carretero, del Sr. Laporta, del Sr. Puigcercos, del Sr. Uriel, i de les CUP crec que van sortir abans totes: els dies 32 de cada mes. LLàstima que ningú se n'hagi fet ressó.
Cordialment,
Andreu

2 de febrer del 2012, a les 3:03:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Andreu,

És lleig això d'ensenyar el paquet a la primera de canvi. Però precisament, la vostra (ir)responsabilitat és enorme. Haureu de passar comptes, més tard o més d´hora. Nosaltres ens encarregarem que ho feu.
Records a la vostra amiga Camacho, diuen que fa un serveis que us deixa més que satisfets (ecs, uix quin fàstic, només de pensar-hi).

Cordialment,

Josep

2 de febrer del 2012, a les 11:46:00 CET  
Anonymous Andreu said...

Benvolgut Josep,
Saps que menteixes. L'Alicia va votar com el Jan,i com la Uriel, i com la Camats i com la Simó i com els CD's, NO a la investidura del President Mas. Això no es amor, ni amistat, sinò odi. Un, en Jan, ja se n'ha penedit i ha canviat de criteri. Jo no dono records a gent que ni conec ni en tinc cap gana, ho deixo per als listillos que us dieu, falsament, unitaris. Good bye, que neva.
Andreu
PS- En Quim Torra escriu diametralment diferent. Ell escriu i raona.

2 de febrer del 2012, a les 14:02:00 CET  
Blogger Víctor de la Torre said...

Apa que quina colla, tots aquests... Estem ben servits! M'agrada la ironia fina que gastes al bloc, la trobo ben encertada! El meu és http://superviventcatala.blogspot.com/, salut!

2 de febrer del 2012, a les 15:59:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut Andreu,

Ahahahahah, estàs perdent facultats. Com pots dir això i ignorar el vot del teu amo Duran i Lleida a les mesures polítiques que faran incrementar encara més l'espoli fiscal a Catalunya, i en conseqüència amenacen el benestar de tots els catalans i catalanes. Quantes coses més hauran de passar per a que us decidiu a acceptar que amb Ecspanya ni a anar de copes? I parlo dels que sou sincerament independentistes però que per algun misteri inescrutable, encara voteu CiU, és a dir, Duran i Lleida, i només Duran i Lleida. Et ben planyo, amic Andreu, dorms bé per les nits, sabent que l'endemà ens tornaran a robar 60 milions i amb el vot GRATIS de CiU, encara més? Què veus quan et mires al mirall? Què els diràs als teus quan ara suprimeixin la immersió lingüística, tornin a fer el Pla Hidrològic Nacional, retallins els drets laborals, socials ... Que tu també hi eres, potser?
En una cosa sí que tens raó: en Torra és un crack... un crack reagrupat, a anys llum de qualsevol dels vostres ideòlegs dependentistes que només aspiren a la menjadora o a participar en tertúlies de tv3 o de can Godó. I a més a més, és de missa, per la qual cosa té el cel garantit, què vols més? Jo realment no sé què fas malbaratant el teu preciós i dependent temps amb una insignificància com jo. I si no coneixes a la Camacho, podries intentar-ho, segur que no trigaràs en fer-ho, sobretot quan entri al Govern de la Generalitat, probablement després de les eleccions andaluses...

2 de febrer del 2012, a les 16:33:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut amic Victor,

Merci per les teves floretes. Dir que tinc "fina ironia" em plau molt, sobretot perquè no acostumo a rebre floretes, més aviat al contrari. De manera que molt agraït.

De totes maneres, deixa´m dir-te que no comparteixo el teu pessimisme. No es tracta de ser supervivents, es tracta de guanyar d'una punyetera vegada i acabar amb aquest país de marmotes.

I guanyar vol dir que Barcelona tingui el seu propi barri d'ambaixades, que segur que donarà mil voltes al de Madrid...

2 de febrer del 2012, a les 16:43:00 CET  
Anonymous Andreu said...

Josep, et veig, ben sincerament, molt i molt malament. Mes desi.lustrat que mai. I això es nota molt.
En Quim Torra es com es, des de molts anys abans que el Doctor Muerte s'escindís d'ERC. O sia que la seva vàlua es personal, res a veure amb el gropuscul on tu figures com a directiu i que no assoleix res en eleccions.

Les teves personals obsessions, que no opinions polítiques discrepants que son respectables, amb en Duran nomes tenen una sol.lució, amb dues alternatives, metafòriques o potser menys quee metafòriques: anar a veure un psiquiatra especiaitzat en obsessions o que li demanis, com al segle XIX, una lluita a mort en algun ring o ambb espases.

A mí que m'expliques d'en Duran? Si el que fa, significatiu, fa molts anys que ho vaig sabent. Les fonts bones són les fonts bones. I el que no es significatiu me la rebufa,com suposo qu a tu, com a mi, te la rebufen les fandilles que acompanyin el teu líder.
Fets politics, no obsessions mentals persnals, no troles, o potser si escrius ciencia ficció´, que sigui public, si us plau.

Estàs inquiet, potser, de les meves amistats que tu suposes, perque no les saps?

Qui va votar No a la investidura d'en Mas? repeteixo.

No ho saps no t'interesa, ah!!

Deixa còrrer troles o ficcions personals, si us plau, perquè tot té un límit.

Jo ni tinc ni he tingut ni ttindrè amo. Pensa el lladre, Josep, que tothom és com ell. El que avisa no es traidor,, digué MVM. I es ben bé veritat que a tot porc li arriba el seu Sant Martí. N'he vist uns quants.

No ploris per mí, Josepet, ni em planyis,perquè es, fals, i una pèrdua de temps, i preocupat de les teves mancances i derives creixents.

Ben cordialment, i que la neu et tranquil.litzi d'una vegada.
Andreu

3 de febrer del 2012, a les 2:20:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut Andreu,

Pintes malament. Jo t'argumento políticament, amb fets objectius i tu em respons amb atacs ad hominem. Com els estalinistes, em titlles de boig. Així no hi ha diàleg possible company. Clar si no veig la veritat dependentista és que sóc boig, oi? No, amic, no, i pensa que sóc sincer quan dic que et planyo perquè penso que molts de la teva corda sou gent de vàlua, però que la vostra manca de coratge us fa acceptar un present de marmota davant d'un futur que, com que no podeu controlar, se us apareix incert, arriscat i perillós. Però el futur, en gran part, es construeix, no ens ve donat -bé tret que ens envaeixin els marcians, llavors sí que tindríem un problema nou. I és en la construcció, diària d'aquest futur, que sempre tindrà un percentatge d'imprevisibilitat, que us trobem a faltar. Una veritable llàstima. I mira que et dic: prepara´t emocionalment per veure la Camacho de consellera d'en Mas... Si els del tripartit pensaven que podien catalanitzar el PSOE, cada cop sembla més evident que CiU es pensa que poden fer el mateix amb el PP... i això pressuposant bona voluntat... que ja és molt pressuposar.

Cordialment,

Josep

3 de febrer del 2012, a les 3:09:00 CET  
Anonymous Andreu said...

Si no vols pols, nano, no vagis cada moment a l'era.............que no es teva.
Mira i repassa qui comença sempre oblidant el que li van ensenyar els pares i l'escola sobre educació i urbanitat. Se me'n fot el que diguis, pensis, opinis, o escriguis, excepte les difamacions i mentides doloses, sobre d'altri, purs invents, que acostumes a intentar colar. I no m'entristeix, no, que sempre insultis als que guanyen eleccions i no són sucursalistes, perque són bona gent. Al sucursalisme el respectes mes. Com amb la cirurgia traumàtica del Doktor. Una cadireta sempre abans que la ètica. Se me'n fot perque fa molts anys que això es produeix. La covardia de no acceptar cap resposta dura i crítico-negativa a les teves marmotes. No ets inviolable ni te'ns cap aùrea divina. També acabaras fet pols, i no precisament a cap era.

Andreu
PS- i acabo aci, i no penso respondre la teva seguent bestiessa sobre aquest tema. Molt em temo, dissortadament, que aviat em tornaràs a tenir al teu blog, davant alguna altra ignomisiona trola sortera-carretera.

4 de febrer del 2012, a les 2:27:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Una altra ronda de whisky!

Quan la Camacho sigui Consellera, ja veurem quina cara fas... Andreuet...

5 de febrer del 2012, a les 2:29:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home