dissabte, 23 d’octubre del 2004

I ARA CONTRA ECS-PANYA!

Felicitem-nos de la victòria de Catalunya al Mundial d'Hoquei. I ARA CONTRA ECS-SPANYA! A matxacar-los! Sincerament penso que ara és el moment -quan s'aconsegueixi el reconeixement- que els catalans que juguen a la selecció ecs-panyola facin un pas endavant i es plantin. Que es neguin a jugar amb l'ecs-panyola, i que s'ho muntin el Raposo i la resta de morralla ... i que es preparin perquè els esclafarem com a formigues.

Fins ara, objectivament, no es podia exigir a un jugador català que renunciés a jugar amb la selecció ecs-panyola (o amb la francesa). I no es podia perquè llavors se'l posava en un compromís (benentès, si hi renunciava calia aplaudir-lo, perquè feia molt més que, per exemple, els responsables de l'esport català, particularment el seguit d'inútils que van ocupar el càrrec de secretari general de l'esport en l´època CiU: ara recordo, els germans Sust, en Camuñas, en Vilaseca, l'únic a salvar -una mica, no gaire- és en Maldonado). Vull recordar, en aquest sentit, el jugador de bàsquet Roger Esteller, un patriota de pedra picada

Però un cop es donen les condicions objectives, és a dir, el reconeixement de la federació catalana per la federació internacional corresponent, llavors sí que és el moment, per l'esportista, de mullar-se. Doncs bé, optar per Catalunya, fer un pas endavant, positiu i engrescador.

Dilluns, tots amb la selecció d'hoquei.