dissabte, 28 de maig de 2005

xbox360


xbox360, originally uploaded by graccus.

XBOX360

Microsoft vol competir amb Sony amb aquesta consola. Això no obstant, la filosofia que informa aquest aparell és molt diferent. Aquest aparell vol convertir-se en el centre d'un estil de vida d'entreteniment digital, on a més de jugar també es podran fer moltes altres coses, com per exemple torrar DVDs. L'altra aposta és per superar Sony en els jocs en línia. En definitiva, la XBOX 360 es presenta com adreçada a un públic molt més ampli que l'aposta de Sony. De fet, no s'amaguen que volen aconseguir arribar als 1.000 milions de clients. Una xifra un pèl exagerada i que els pot passar factura si no hi arriben.

2 Comments:

Blogger blog000111 said...

A lot of interest for your blog and a great deal of discussion. Great sites to surf xbox game, domain name, domain reseller, au domain, free website, online business, home based business, electric scooter, xbox360!

2 d’abril de 2006, a les 23:22:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep, hem sembla que t'oblides d'una consola, la Nintendo Wii, clar que nov a en la mateixa línia, com sempre, però pot donar un cop d'efecte a l'estat actual de la indústria dels videojocs.

Roger des de VaDeJocs.Net (portal de videojocs en català)

2 d’agost de 2006, a les 13:41:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home