dilluns, 22 de maig del 2006

OBSERVATORI DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE MONTENEGRO
QUART REPORTEls mèdia internacionals donen per feta la victòria del Bloc pro-Independència
Alguns dels mèdia globals, basant-se en les dades no oficials i en l'autèntic esclat de joia que s'ha donat als carrers de Montenegro (veure fotos), anuncien el triomf de l'opció independentista. Aquest és el cas de, per exemple, la BBC, la CNN, Reuters , Agence France-Press, entre d'altres.

Això no obstant, cal tenir en compte que es tracta de dades no oficials.

La darrera estimació
La darrera estimació que coneixem, feta pública a les 00:48 hores, elevava el vot independentista al 55.5%, un 0.2% més que l'anterior.

Enllaç a Vilaweb
Ens plau observar com Vilaweb, un portal de referència a casa nostra, ens ha enllaçat en la notícia que ells pengen referent al referendum. Cal dir que durant dissabte i diumenge, el nombre d'entrades a aquest modest i individual bloc a batut records propis. Gràcies Vilaweb!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola,
Tot això de Montenegro està molt bé, es fan molts paral·lelismes amb possibles esdevinements futurs a altres llocs, com per exemple el meu país, de veritat ho penseu? Que potser el plebiscit de Montenegro es du a terme amb el beneplàcit dels serbis degut a la seva bohomia? No m'ho crec pas, jo estic del tot convençut que sense els fets de Bòsnia i Kosovo que van provocar que algú amb més tancs i soldats que els serbis els llences, als serbis, unes quantes bombes damunt el cap el 21 de maig del 2006 no hi hagués hagut cap plebiscit a Montenegro.

22 de maig del 2006, a les 11:36:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home