dimecres, 10 d’octubre del 2007

NO ÉS CASUAL, NO

Jo, per no creure, no crec ni en les casualitats. I no és casual, no, que el terrorisme ecspanyol torni a actuar impunement a Catalunya. Ara l'objectiu ha estat ni més ni menys que la seu nacional del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) a la ciutat de València. L'atac ha estat amb un artefacte explosiu. Naturalment el ressò mediàtic ha estat minso. Es torna a repetir the same old scene: quan el poderós matxaca a ningú no li estranya, és normal, per això és el poderós. En canvi quan el dominat es revolta i ensenya les dents -o el que tingui a l'abast-, llavors vinga tothom a condemnar-lo i a exigir mà dura!

Òbviament, aquesta ofensiva nazi ecspanyola cal emmarcar-la en el context patològic del 12-0, el qual es caracteritza per una cursa entre el PP i el PSOE a veure qui té l'estanquera més llarga. També hi ha un aspecte positiu... l'enfonsament del projecte liberal dels C's. Les seves darreres actuacions s'han tret la careta... són clarament un partit del nacionalisme ecspanyol pur i dur.

I mentrestant, en Duran i Ecspanya continua fent de les seves, és a dir, atacant l'independentisme. Sort que ja li comencen a marcar el terreny, des de CDC. Nen, estàs mort, ets un dead man walking.

Això no obstant, com ha demostrat la manifestació del darrer 9 d'octubre, així com la mobilització de l'independentisme català, cada cop més arrelat a les comarques del sud de la Sènia, LA LLUITA CONTINUA!

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger bacus said...

més clar impossible moros vs moros-catalans lluiten per un tros de terra.

Si ells van amb cimatra els altres amb que, amb una merda de ploma ¿?

11 d’octubre del 2007, a les 1:40:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home