dijous, 18 de novembre del 2004

"ESPANYA" FEIXISTA I RACISTA, ARA TOTHOM HO SAP

El partit d'ahir entre les seleccions d'Ecs-panya i Anglaterra va permetre veure en viu i en directe quelcom que els catalans ja fa molts anys que sabem, però que molts europeus ignoraven. ECS-PANYA ÉS UN PROJECTE POLÍTIC FEIXISTA I RACISTA. Els insults als jugadors de raça negra no és altra cosa, que la continuació d'una tradició històrica de genocidi racial contra els àrabs, els magribins, els jueus, els indis d'Amèrica, els catalans i els bascos.

A hores d'ara tot el món anglosaxó ha constatat que l'episodi de la División Azul, l'homenatge als nazis espanyols que van lluitar sota les ordres de Hitler no és un fet aïllat, forma part de la CULTURA POLÍTICA INTRÍNSECA DELS ECS-PANYOLS, una cultura que es caracteritza pel fet únic de la NO DERROTA MILITAR DEL FEIXISME. És a dir, Ecs-panya és l'únic estat del món on el feixisme no ha estat destruït per la força de les armes, i on en conseqüència sobreviuen tots els valors i principis que el caracteritzen.

És el moment de dir, ben alt i fort que NOSALTRES NO SOM D'EIXE MÓN, que CATALONIA IS NOT SPAIN, i ho hem de dir sense manies. Hem de denunciar que l'Ecs-panya plural d'en Maragall és una volada de coloms, i que només existeix en els seus deliris.

Us imagineu què hauria passat si en un partit de la selecció de futbol de CATALUNYA s'hagués xiulat contra jugadors negres, àrabs o asiàtics? Què hauria dit EL PAIS o EL MUNDO? Les tertúlies de la Brunete dispararien projectils de gran calibre contra nosaltres, etc. etc. Però avui sembla com si no hagués passat res. QUÈ EN SOM DE PASSERELLS!

Però no tot està perdut. DISSABTE TENIM UNA GRAN OPORTUNITAT. El Camp Nou ha de ser un clam i s'ha de sentir ben alt i fort que NO AL RACISME I CATALONIA IS NOT SPAIN, cal lligar les dues reivindicacions de forma ben estreta.

També cal informar als membres de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) sobre els fets esdevinguts a Madriz, per motius obvis...

En definitiva, ¿serem capaços de muntar d'una punyetera vegada un pollastre mediàtic contra els ecs-panyols, que s'assembli als molts que ells ens munten contra nosaltres per fets que ni remòtament tenen la mateixa gravetat, si és que en tenen? Un Pollastre que a més pot tenir conseqüències molt positives per a Catalunya:

1. Visualitzar mediàticament que CATALUNYA IS NOT SPAIN
2. Ajudar al reconeixement internacional de la selecció d'hoquei per part de la FIRS
3. Llançar un torpede contra la línia de flotació del discurs ecs-panyolista d'en Maragall
4. Iniciar una campanya intensa contra els elements babèlics que tornen a treure la cresta. Particularment contra Francisco CAJA i els seus adlàters.
5. Contratacar l'intent sociata d'eliminar qualsevol referència als Països Catalans, és a dir, a la reunificació nacional

I és que tot està per fer, i tot és possible!

CATALONIA IS NOT SPAIN
SPAIN = RACISM, FASCISM
CATALONIA = FREEDOM