dimarts, 2 de febrer del 2010

COMUNICAT DELS RESPONSABLES TERRITORIALS DE REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA


Els responsables territorials de Reagrupament Independentista de tot Catalunya, reunits a Sant Boi del Llobregat l'1 de febrer de 2010, han refermat el seu compromís amb el projecte de Reagrupament i la seva lluita per la independència i la regeneració democràtica del país.

Amb aquest objectiu, es trasllada el ple suport a
Joan Carretero i a l'equip directiu de Regrupament.

S'agraeix a tots els membres de la Junta Directiva el seu esforç per la continuïtat del projecte i fem arribar a tots el catalans i catalanes la nostra confiança en el projecte de Reagrupament.

Visca Catalunya lliure!

Etiquetes de comentaris: , ,

6 Comments:

Blogger Abate Marchena said...

Es pot dir que ha hagut un gran error en portar els estatuts de l'Associació Reagrupament.cat coses que d'alguma manera la vinculen a la partitocràcia. La premissa de la proclamació de la INDEPENDÈNCIA d'MANERA UNILATERAL va haver de ser l'Unio eix en el qual girés TOT el seu projecte. Van entrar coses com la REGENERACIÓ democràtica, que és tasca a resoldre a posteriori, en lloc de dissenyar un procés dialèctic amb els altres conjunt de l'espectre INDEPENDENTISTA, per elaborar una CANDIDATURA TRANSVERSAL amb la premissa de REAGRUPAMENT.
El que es juga Catalunya en aquest mbit amb les condicions històriques en què es troba: Crisi del sistema capitalista gravíssim, ignorància de la Història afegida a la ignorància dels plans d'ensenyament dels últims anys, han fet que els joves ciutadans-, i molts dels no tan joves-, estiguin en un infantilisme perillós.
La partitocràcia és el segrest de la SOBIRANIA per introduir als gestors del continuisme social: Els poders econòmics.
REAGRUPAMENT intenta portar la il.lusió de molts dels ciutadans de Catalunya a la recuperació de la SOBIRANIA perduda fa molts segles,-entre set i quatre-.
Ara amb els moviments migratoris interns i externs, Catalunya està agonitzant.
ENCARA hi ha un indici de ESPERANÇA emprant la intel.ligència i la voluntat per recuperar la LLIBERTAT i no morir en l'afany.

2 de febrer del 2010, a les 16:33:00 CET  
Anonymous Pili said...

Fent un comentari en el post del passat 3 d'Octubre tot felicitant en Josep per haver estat escollit membre de l'executiva, jo hi deia: "...Espero que no passi el de sempre que comencem molt bé i després van sorgint els conflictes que els rapinyaires d'aquí i d'allà tot bavejant esperen convertir en el seu deliciós festí".
Bé, diguem que tot està ja arreglat i que això només ha estat una marraneria que hem d'oblidar però sí tenir en compte perquè no torni a passar. El més important és l'objectiu que ens uneix. A comportar-se com adults conseqüents deixant de banda personalismes. Hem de lluitar per l'alliberament de la nostra nació i aixó ho fan els homes i les dones, no les criatures mimades.
Aprenguem de la història. Retem homenatge als patriotes que han lluitat de debò per la independència de Catalunya, empeltant-nos del seu exemple. Recordem-nos -per exemple- d'en Macià, Roca i Farreres, Daniel Cardona, Esteve Albert, Fèlix Cucurull, entre milers més de valents catalans que tots hem conegut si més no a través dels llibres que ens parlen dels nostres esforçats patriotes i d'aquells altres que tot i no sortir els seus noms als llibres d'història amb el seu treball per la Terra han plantat i regat la llavor per tal que els que els seguim poguem acabar de fer bé la feina. Que el fet de recordar-los no ens faci sentir vergonya de no arribar-los ni a la sola de les sabates. VISCA CATALUNYA LLIURE!!

2 de febrer del 2010, a les 17:37:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Hola Josep,

Soc en Pau Albornà, un antic alumne teu a Blanquerna, no crec que em recordis. Ja fa temps que segueixo aquest gran bloc, però en l'anonimat. M'he decidit participar per primera vegada ja que en aquests agitats dies trobo a faltar la teva reflexió personal, a banda dels comunicats oficials, sobre tot el que està passant a Reagrupament. Gràcies

Salut i independèndcia!

2 de febrer del 2010, a les 18:10:00 CET  
Anonymous marc said...

Mentida, Sort. No pas tots el responsables terrirorials.

No us fa vergonya proclamar la regeneració democràtica del país després del que ha passat?

3 de febrer del 2010, a les 6:44:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Ciutada Sort, estas al servei de la mediocritat.En uns mesos podras valorar perfectament el que estas fent.El Dr. nomes sap lluitar contra la gent que pensa com ell.Confio que la Lomas no t'agafi mania i puguis perdurar en un carreg que no serveix per res.

4 de febrer del 2010, a les 17:01:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Ciutadà Anònim,

Et poso com a deures que t'aprenguis de memòria això que figura a continuació:

CREC EN CARRETERO!

Crec en un Reagrupament, partit independentista,unió de la dreta i de l'esquerra catalanes.

I en Carretero, únic líder seu i Doctor nostre;el qual fou nombrat Conseller per obra d'ERC,es queixà de l'Estatut;patí sota el poder de Puigcercós i Maragall, fou silenciat,expulsat i oblidat; se'n torna a Puigcerdà,es reagrupà el tercer any d'entre els politics;se'n marxà d'ERC,seu a la dreta del Laporta;i des d'allí ha de venir a guanyar les eleccions i a alliberar Catalunya.

Crec en el Cant de La Senyera; un Estat Català a Europa, la comunió de la sardana;la remissió de la crisi; els polítics no corruptes;la vida més enllà d'Espanya.

Amen.

Ja trigues...

4 de febrer del 2010, a les 17:20:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home