dilluns, 17 de maig del 2010

QUE N'APRENGUIN! (a fer consultes)

Quin tip de riure, tu. Quin fart que me'n vaig fer ahir quan el tipus aquell de l'Ajuntament de Barcelona va donar els resultats de la consulta sobre la Diagonal celebrada a Barcelona. Un 12% de participació i més d'un 80% a favor de l'opció C és a dir, la que no volia l'establishment.

Què en sou de curts de gambals! Porteu mesos enfotent-vos de les consultes sobiranistes i ara que en feu una i no us esteu de res a l'hora de fer gasto per difondre-la (sobretot a través dels mitjans de comunicació) us foteu una hòstia d'aquelles que fan història. I quin tip de riure! I quin desastre de gent....

Dit ras i curt, avui el mèrit de les consultes per la sobirania ha crescut enormement. El mèrit i el crèdit naturalment. Unes consultes fetes amb una sabata i una espardenya, però amb milers de voluntaris, que lluny del pijisme sociata, s'han mobilitzat i es mobilitzaran per aconseguir l'objectiu de sensibilitzar centenars de milers de catalans i catalanes (ja en són més de 450,000 mil) per quan arribi el moment de la veritat.

Quina alegria més immensa. Quin orgull de ser capdavanters! Que n'aprenguin, home, que n'aprenguin, a fer consultes.

Jo, la veritat, no li vull cap mal a l'Alcalde Hereu. Digueu-me sentimental, però encara recordo quan de crios venia a casa, a jugar amb nosaltres. De fet amb el meu germà, donat que eren companys de classe.

Però has de reconèixer Hereu (sempre li déiem així), que aquesta vegada l'heu ben vessada. Tant desplegament de recursos i tanta burla de les consultes independentistes i no només teniu una participació ridícula, sinó que a més a més, l'opció més votada, és precisament la que es pot interpretar com un vot de càstig. Brutal. Espero i desitjo que això sigui l'inici del final proper de trenta anys de pesta sociata a l'Ajuntament de Barcelona. Ja toca canvi, malgrat que les alternatives en presència, a hores d'ara, no són precisament engrescadores. Però el canvi és del tot necessari. Com el 2003 a la Generalitat. Però si pot ser, sense enganys.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

LA ABSOLUTA CARENCIA DE SENTIT DE LA REALITAT DELS POLITICS FA FREDAT, ELS TEMPS EN QUE UN "CAPO" SOCIATA VA DIR "SI PRESENTEM EL "CANICHE" DE LA MEVA SOGRE,TAMBE EL VOTARAN" JA HAN PASSAT.
JUGANT AMB BCN.

18 de maig del 2010, a les 10:53:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home