dissabte, 18 de juny del 2011

24 hores

D'aquí a 24 hores seré, serem, molts, a Vic a la IV Assemblea Nacional de Reagrupament. Serà, no tinc cap dubte, un acte reeixit i ple d'il.lusió pel futur de la nostra associació. M'agradaria que tothom que pugui pugi i ens veiem allà. No perdré el temps referint-me a aquells que ens cantaven les absoltes. Ens n´hem ensortit, malgrat que ens ha anat prim. Al conclave de Vic, sortirà un Reagrupament més fort, entre d'altres raons perquè una part de la feina ja està feta: 8 membres d'elecció regional ja van ser escollits ara fa quinze dies. D'aquesta manera es donava compliment als estatuts de Reagrupament. Vull felicitar des d'aquí, encara que sigui amb un cert retard, a tots els companys que han passat a formar part de la nova Junta: en Pere, en Marc, en Joan, en Gerard, Ramon, Carles, Francesc i en Ricard.

També hi haurà una actualització de la Ponència política, atesa que l'aprovada el mes d'octubre del 2009, ha quedat desf
asada en gran part: la sentència del Tribunal Constitucional sobre el nyap, l'opinió del Tribunal de Justícia Internacional sobre la Independència de Kosova, el moviment de les consultes per la Independència, la fi del Tripartit i el retorn al poder dels dependentistes de CiU, l'ensorrada d'ERC, i la lluita pel poder que sembla plantejar-se en els propers mesos, l'espetec solidari, etc. Sembla mentida com canvia les coses en relativament pocs mesos. Potser aquesta és una de les raons per les quals m'atrau la cosa pública.

Finalment també hi haurà un aggiornamento de la Ponència d'Organització, per tal de dotar Reagrupament d'una estructura més eficaç i eficient, que és una de les demandes més repetides que hem escoltat al llarg dels darrers mesos, incloent-hi, naturalment, el tema de la comunicació.

Malauradament, i atès que no tinc, encara, el do de la ubiquitat, diumenge no podré ser al Primer Aplec Independentista del Baix Llobregat, que se celebrarà el mateix dia a Sant Boi. Alguna brillant ment pensant, i no sóc mal pensat, jo, va col.locar aquest esdeveniment el mateix dia que tots els reagrupats del Baix Llobregat serem a Vic. En tot cas, suggereixo que per una propera ocasió abans de fixar dates, es parli amb les organitzacions independentistes en el seu conjunt. En cas contrari, podria passar que el Segon Aplec se celebrés el proper 1 d'octubre, per exemple.

Malgrat aquest contratemps, no tinc cap dubte que l'Aplec serà un gran èxit, i des de Reagrupament recordem que, com vam estampar en les nostres samarretes granes, La Independència es construeix des del Baix!

Etiquetes de comentaris: , , ,