diumenge, 19 de febrer del 2012

Ja ho deia ... la Chucky Camacho de consellera no identitària


Aquests darrers dies estan resultant definitius pel que fa a la preparació per a l'entrada en el gover de CiU de la Chucky Camacho. Probablement ocupant una conselleria no identitària on es dedicarà a retallar com una boja totes les subvencions identitàries. No cal dir que agafarà la podadora i no deixà res per tallar.

Jo és que realment, veient per a què va servir la manifestació del 10 de juliol, cada cop n'estic més orgullós de no haver-hi anat. El meu sisè sentit, aquell del que parlava la politòloga Noelle-Neumann, em va funcionar a la perfecció. I a l'hora, és clar, em sap greu pel país. Enganyar un milio de persones és molt, molt cruel. I hi ha gent, amb noms i cognoms, que ho ha fet. Un milió de persones, independentistes en la seva immensa majoria, no han fet més que portar al govern de Catalunya el PP, a través dels mandamassos de CiU. Aquesta és la crua i la dura realitat.

El govern dels millors, si, però dels millors impostors. D'aquells que durant la campanya electoral es fan fotos amb un fotimer de banderes guardant-los les espatlles per tal d'atraure el vot de la bona gent. Però després, un cop es té ben arrapada la menjadora, el decorat canvia i darrere de l'antic candidat, ara President, apareixen tot d'homes trajats, estil ESADE, IESE, que formen els sectos poderosos que se'n beneficien del nou executiu. I qui dia passa, any empeny.

Hem de fer tot el possible per canviar i capgirar aquesta dinàmica. Hi ha molta feina a fer i no ens en podem permetre el luxe de descansar.

NOTA: Post penjat al DGS el 15.02.2012

Etiquetes de comentaris: , , ,