dissabte, 10 de març del 2012

MANCA D'ELEGÀNCIA....

Sobre l'Assemblea Nacional Catalana d'avui ja en parlarem més endavant. Només vull assenyalar, amb ànim totalment constructiu, un petit detall, que caldria corregir per evitar malentesos.

A l'hora dels agraïments finals de l'acte, un dels presentadors ha llegit el guió que li han posat al davant, i si fa no fa ha dit això:

"Agraïm des d'Unió a la CUP, passant per CDC, ERC, SI, i altres formacions extraparlamentàries..."

Jo, la veritat, planyo el guionista que ha escrit aquesta frase, perquè el pobre home deu odiar molt Reagrupament per haver de gastar una part del seu miserable temps, per parir aquest circuml·loqui i evitar esmentar Reagrupament, que comptava amb un bon nombre d'associats, incloent el seu President i diversos membres de la Junta Directiva Nacional, als quals se'ls havia convidat formalment, entre els presents.

Tan odi hi ha, que fins i tot es vol evitar esmentar-nos? Jo ja sé que en política funciona la dita aquella que on mengen tres, mengen dos de puta mare. Fins aquí arribo. Però el detallet, ha estat un punt negatiu d'un acte en general força reeixit. Vaja d'una manca d'elegància que tomba d'esquena.

Per altra banda, es tracta d'una frase falsa. És evident, mal que els pesi a alguns, que Reagrupament no som una força extraparlamentària, atès que comptem amb tres diputats.

Clar que també, pot ser que se'ns consideri més de dretes que Unió...

Bé, deixem-nos de collonades. A hores d'ara el pobre home guionista ja haurà tingut el seu orgasme en sentir com el presentador invisibilitzava Reagrupament, i ja podrà taladrar els seus infortunats néts que ell un dia va obviar eufemísticament Reagrupament al Palau Sant Jordi, i que aquest va ser el dia més important de la seva trista, pobra i patètica vida.

Ja estàs content, nen? Au, ja has fet el rotet? Doncs ara ja pots anar a cagar.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Per no dir que no va esmentar tampoc a Dcat, que potser només és en Laporta i fins i tot a molts fa ràbia, però és parlamentari. No nem bé

11 de març del 2012, a les 9:46:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home