dimarts, 9 d’octubre de 2012

MOSSOS, PROTEGIREU EL PRESIDENT MACIÀ,OI?

Algun panoli dirà que m'avanço als esdeveniments, però ara ho comentava amb un company i no he pogut resistir l'impuls de penjar-ho a la xarxa.


El proper dia 12, els cafres faran el ridícul a la Plaça Catalunya, això ja ho sabem tots. Ara bé, tot i que facin el ridícul, i dins de la seva maldat congènita, no podran estar-se d'intentar ferir-nos en els nostres sentiments i en allò que més estimem i preuem, ni que sigui per anar-se a dormir contents i que l'agent del CNI, del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil o de la Policia Nacional, de torn, els doni una llaminadura, que els faci sentir más hombre.

I clar, tenint com a precedents els akelarres de la Roja, i el dels indignats, a ningú amb un mínim de sentit comú, no se li escaparà que concentrant-se a la Plaça Catalunya, la temptació d'atacar el Monument al President Macià, serà massa forta i intensa per evitar-la.

És per això que, ja des d'ara exigeixo un dispositiu de seguretat al voltant d'aquest Monument, per part dels Mossos d'Esquadra, i més particularment, per part de les seves autoritats polítiques i els alts comandaments del Cos.

Mossos, protegireu el President Macià dels cafres? O deixareu que agradeixin la seva memòria i amb ella la de tots els catalans i les catalanes?

En aquests moments de duel polític, hem de demostrar que no ens pot tremolar el pols davant de qualsevol intent de fer fracassar el procés sobiranista que s'ha iniciat. 

Repeteixo, cap dubte amb els cafres. Com els soldats catalans de la Primera Guerra Mundial: "Sense Por i Sense Pietat"

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comments:

Blogger Oliva said...

XIQUET,NO DONGUIS IDEAS¡¡¡¡¡

9 d’octubre de 2012, a les 11:33:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Oliva,

Què et penses que es mamen el dit? Ells saben perfectament què, quan i on han d'actuar. Com si fossin babaus...

9 d’octubre de 2012, a les 12:09:00 CEST  
Anonymous Guifré Tomàs said...

Ep, que el teu gurú -amb bon criteri, per cert- demanarà el vot pel President Mas... Apa, i ara què faràs? Votaràs l'Arturet, com despectivament l'anomenaves? Com t'has de veure... i això que encara no t'he llegit cap post reconeixent explícitament el paper d'en Mas en tot aquest procés. Ho faràs? O et limitaràs a censurar aquest comentari? Vinga, va... que rectificar és de savis.

Salut!

9 d’octubre de 2012, a les 19:00:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Guifré,

Si vols un dia t'explico quin és el meu gurú. O millor no, que encara et posaries catxondo i jo, de moment, encara sóc molt tradicional. El paper d'en Mas, de moment és decisiu, però nosaltres vetllarem perquè no se´n desvïi i, sobretot, l'alertarem quan li vulguin fer el llit. Dit està, satisfet? Ara pren la lleteta i a fer nones.

9 d’octubre de 2012, a les 21:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home