dilluns, 19 de setembre de 2005

COLPISTES, COLPISTES, COLPISTES
Magnífic article d'en Ferran Casas al diari AVUI. El periodista, per cert, antic alumne meu, posa de manifest el cinisme dels colpistes que volen capgirar la voluntat majoritària del Parlament del Parc, al.legant la intangibilitat del dictamen del Consell Consultiu. Doncs bé, els sociates ecspanyols s'han passat per l'arc del triomf, tantes vegades com han volgut, els dictàmens emesos pel Consejo de Estado i pel Consejo General del Poder Judicial, i també, afegeixo jo, els del propi Consell Consultiu de la CAC. Ens prenen per imbècils o per passerells. Estem assistint a un autèntic cop d'estat parlamentari amb l'ajuda inestimable del Periodico de Catalunya que en l'editorial d'ahir ja començava a assenyalar qui és el culpable de tot plegat.

Però si Montilla -per cert, cada cop es perfila més com a substitut natural de Maragall- i els seus esbirros pressionen CiU, és perquè saben del cert que hi ha baules febles, baules que tenen l'al.luminosi de la corrupció fins a les celles... Ja vaig dir fa uns quants posts que CiU té no un, sinó dos problemes...

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hey! was surfng around and came across your nice little blog.
you can catch my Spyware Doctor kind of site if your interested in thisSpyware Doctor stuff........

19 de setembre de 2005, a les 12:16:00 CEST  
Blogger freestuff2 said...

You have a nice blog here. Did you know
there Is A 90% Chance That Your Computer Has AdWare Or Spyware On It Right NOW!

Spyware and Adware viruses have rapidly become the number one threat to your computer with over 90% of computers already infected. These include trojans, bugs, ad serving software, monitoring software and more.
I also have a adware lavasoft site-blog. It can help you find and get rid of spyware, adware plus other stuff pn your computer for good. Free downloads.
You should check it out if you get the time!

2 d’octubre de 2005, a les 17:55:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home