diumenge, 8 de gener del 2006

EL PROBLEMA ECSPANYOL

Houston, Houston, tenim un problem (we've a problem). I aquest problema és Ecspanya. La cabra tira al monte. I als ecspanyols això de la cabra, poble de pastors -La Mesta- com són, els posa. Ja tenim un altre mamarratxo fent-se el milhomes i amenaçant-nos amb els seus canons. Fa pocs dies era Bono qui actuava de terrorista advertint sobre el nombre de morts que genera la reivindicació de la "diferència". Ara apareix aquest imbècil integral i recorda allò de l'article 8. Cal posar els punts sobre les ís. Ecspanya és la nostra enemiga mortal i ens vol sotmesos i lacais. Doncs un bé negre!. Que es facin fotre. És el moment de parlar sense embuts de la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació. De posar-los un ganivet al coll i dir que per aquí no passem. Que se'ns pixen a la cara i tenen la barra de dir que plou.

Ecspanya és un problema per Catalunya, el que hem d'aconseguir és que també sigui un problema per Europa i els Estats Units. Cal deixar de banda tota fantasia entorn la reforma des de la perifèria. Ells no volen ser reformats, estan encantats de conèixer-se i, soques com són, es pensen que són el melic del món. Són autistes i autàrquics. Encara somnien amb el seu imperi transoceànic, cosa que fa un tip de riure, perquè aviat les multinacionals americanes o asiàtiques escombraran a les multinacionals de butxaca tipus Telefonica, Repsol, BSCH o BBVA, entre d'altres. O bé els indígenes amerindis, allà on queden, diran prou a la xarlotada de la Hispanitat. Quina colla de mamons!

I és clar, hi ha també els pallassos del PP. Que al.leguen el "clima que s'ha generat" per contextualitzar les paraules del militarot. És genial. Un altre argument per justificar quelcom que és obvi: la il.legalització del PP, en tant que formació feixista. Cal empresonar els seus líders. No tinc cap mena de dubte que en una Catalunya lliure i republicana, el PP hauria de desaparèixer, per higiene democràtica. Caldria crear un Comitè de Salut Pública i passar-los per la pedra, a aquests desgraciats.

Bé, m'estic excitant. És hora d'anar a fer nones.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

COLPISTES!

Ho explico al meu nou blog:

http://independencia.wordpress.com/

10 de gener del 2006, a les 10:18:00 CET  
Anonymous Anònim said...

I’ve not too long ago began a weblog, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for your whole time & work.

28 d’abril del 2011, a les 23:26:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home