dimecres, 20 de desembre del 2006

AIR-MERDA

Si jo fos alcalde de Madrid o president de la CAM, coses, ambdues, del tot impossible, òbviament, el primer que faria de forma immediata seria canviar el nom de la localitat, perquè ha quedat esquitxat per sempre més. Ara, la paraula "Madrid" estarà per sempre associada a un escàndol sense precedents, on centenars de milers de persones han quedat penjades a banda i banda de l'Atlàntic. Quina ironia! Sempre volent ser la guapa més guapa, i ara s'ha convertit en la lletja més lletja...

Bé, deixem-nos de conyes. Air-Madrid, des de la seva fundació, no ha estat més que la quintaessència de les pateres voladores, és a dir, ha protagonitzat el procés d'immigració fraudulent (arribant primer com a turistes, per un cop exhaurit el visat, quedar-se de forma il.legal) de centenars de milers de ciutadans, bàsicament llatinoamericans, amb una clara intenció políticolingüística (qui és l'imbècil que diu que no s'ha de polititzar la llengua?), que es remunta als anys dels governs del PP. Unes pateres voladores que, en definitiva, han transportat moltíssimes més persones (en una proporció de 100 a 1) que les desgràciades pateres de mar que intenten travessar l'estret de Gibraltar o arribar a les Illes Canàries. Paradoxalment, des d'una perspectiva mediàtica, se li ha donat molta més rellevància a les segones que a les primeres, quan aquestes són, repetim-ho, infinitament molt més importants.

Un altre exemple ben galdós de la misèria intel.lectual, i de la manipulació política a la que es veuen abocats la majoria, per sort no tots, els mèdia, en l'actualitat.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Algu sap quina és la llumenera que dirigia aquesta empresa?

20 de desembre del 2006, a les 11:13:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home