dilluns, 25 de juny del 2007

EL F.C. BARCELONA i EL C.E. DÉNIA, CAMPIONS


La primera temporada de la LLIGA DE FUTBOL DE CATALUNYA ha acabat amb dos campions. En la Sèrie A, el FC Barcelona ha estat el campió sense rival, donat que ha tret deu punts al segon classificat. Pel que fa a la Sèrie B, l'ha guanyada el C.E. Dénia, de forma una mica més ajustada, perquè el segon classificat a quedat a tres punts.
Tal i com mostren les Taules, en la Sèrie A, després del Barcelona s'han classificat el C.F. València, l'Alacant, l'Alcoià i el Vila-real. Els tres primers classificats jugaran la Champions, mentre que els dos darrers, la UEFA. Pel que fa a la cua, quatre equips baixen de categoria: el Castelló, el Sant Andreu, el Llevant i el Nàstic.
Quant a la Sèrie B, els equips que pugen de categoria, a més del Dénia, són l'Eivissa, el Girona i l'Ontinyent, atès que els filials del Vila-real i del Mallorca, no poden ascendir per raons òbvies. Finalment, els quatre equips que baixen de categoria són el València B, l'Eldenc, el Barcelona B i el Montuïri, els quals seran substituïts pels quatre millors equips de les tres competicions territorials.

Felicitats als campions!

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Estás de broma ¿no?

¿Alcoy y Benidorm pertenecen a Cataluña?

26 de juny del 2007, a les 0:57:00 CEST  
Blogger bacus said...

són un regne confederat.

26 de juny del 2007, a les 20:21:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home