dijous, 5 de juliol del 2007

QUINA COLLA!

Aquesta foto de sobretaula l'he robada de l'Annanoticies que impulsa el company Víctor. Hi sortim alguns dels assidus als Dinars del dimecres que ja fa uns quants anys que mantenim, si bé en diferents restaurants del centre de Barcelona.


Hi podem veure persones de diferents procedències ideològiques a les quals els agrada el debat polític intens, i que no es tallen a l'hora defensar els seus punts de vista. Al final, però, la sang mai arriba al riu i es queda per a la propera setmana.

Com algú dels retratats va dir fa molt temps, si s' introduís els expedients policials de molts dels presents en un ordinador -fins i tot en la versió actual del venerable Berta de l'Escorial-, per molts teraflops que tingués, fotria un pet com un aglà.

I mireu-los aquí. Tan frescos. I jo, com qui diu, el xaval de la colla. Per molts anys!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hosti, en Francesc Vicens...El primer cop que vaig poder votar va ser pel referendum de l'OTAN. Recordo una mani IMPRESSIONANT i el merder al consulat ianqui quan era a Via Laietana. A ell el recordo parlant com a diputat d'Esquerra a Madrid. Quan obria la boca, els "pro" tremolaven...

Això si que era un representant!

Salut i independència!

Jaume

6 de juliol del 2007, a les 13:19:00 CEST  
Blogger bacus said...

120 2 grams, 120 una puta a casa 1 hora.... per temps no per puntes....


lliure mercat tot està en venta vols un ronyó???

7 de juliol del 2007, a les 3:42:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home