dimarts, 18 de setembre del 2007

ÉS BROMA POMA!

L'altre dia, el cantamanyanes d'en ZP va i diu, enmig de l'akelarre sociata de Gavà, que la CAC tindrà infrastructures de primera, vaja king size. A banda i banda, com els dos lladres, en Montilla i la Chacon, en la seva salsa. Somriure de rata. Però hi ha algú que es cregui aquesta patuleia? Precisament ara que els sociates han tret els pitjors resultats de la seva història? Precisament ara, que el seu poder a la ciutat de Barcelona comença a fer figa! Auguro que quan els sociates siguin escombrats del Cap i Casal, sortiran a la llum trenta o quaranta anys de corrupció, nepotisme, amiguisme. No és descartable que algú es foti un tret, es llenci daltabaix o opti per una sobredosi de pastilles -de fet ja hi estan acostumats, a les pastilles, vull dir.

Però si a Gavà van fer riure, això d'en Castells i en Solbes, és per plorar. Dos catalans a Madrid -segurament parlarien en català, oi?- negociant la maleïda xifra del 18.8%. Però hi ha algú en el món que vulgui que el seu país sigui el 18.8% d'alguna cosa, sobretot si aquesta cosa, és l'Estat ecspanyol?

Jo vull un país al 100%. El vull tot: humanament, físicament, econòmicament, culturalment, etc.. Jo sóc normal. Els autonomistes i els ecspanyolistes són els raros. Jo no em conformo en ser un percentatge d'una merda. Vull ser el tot d'una nació moderna, endreçada, capdavantera i gloriosa.

Poc a poc ho estem aconseguint. Fins i tot, els deus, si existeixen, ja castiguen Ecspanya i els seus cipais, ni que sigui a bàsket. Hem de posar tota la carn a la graella. L'autonomia i, amb ella, Ecspanya, ja no s'aguanta ni amb pinces. Som més a prop del que ens pensem.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Cada cop que veig notícies d'aquesta mena em ve al cap un vell acudit d'un polític que en mig d'un fogós discurs comença a prometre coses i arriba un moment que diu:

"...i també us faré un pont"

un del públic crida:

"però si no tenim riu"

i el polític afageix:

"no importa, també us faré el riu"

a les hores la gent babeja de plaer i se'n torna cap a casa satisfeta com una criatura consentida a qui se li ha promés que se li compraran totes les joguines noves que s'anuncien a la tele.

18 de setembre del 2007, a les 18:20:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep,

la pregunta crucial ara és: Donarà suport ERC als pressupostos espanyols, en una nova mostra de degradació "en sense aturador"? M'arriven veus que sí i que presentaran la pírrica inversió com una victòria del tripartit. Tú que creus? I CiU, farà la puta i la ramoneta com sempre?

Ah, i l'escopinada ,una més, que el PSC ha fotut a ERC en el tema de les sel.leccions nacionals, que et sembla? Si fins i tot el regionalista de Duran ha votat a favor ....

18 de setembre del 2007, a les 22:02:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home