dijous, 11 d’octubre del 2007

UNA ALTRA FITA EN L'ECSPANYOLITZACIÓ DE TV3

Cansa, cabreja, empipa, no sé perquè ho faig. Suposo que per disciplina, però realment TV3 està superant totes les expectatives quant a ecspanyolització, traïció, humiliació, i tots els ismes que vulgueu... Em refereixo és clar al TN que a l'hora de triar la notícia d'encapçalament de l'edició del dimarts, davant la possibilitat de fer-ho amb la inauguració de la Fira de Frankfurt, on la literatura catalana és la convidada, fet que de ben segur no es tornarà a repetir com a mínim en els propers 50 anys, va optar per destacar la darrera acció armada contra l'enèssim colonitzador ecspanyol, que per més inri, és militant del PP, i que només va quedar ferit, -és a dir, que ni tan sols la va palmar.

D'aquesta manera, la lògica informativa de TV3 s'arrenglera, prietas las filas, amb la Brunete Mediàtica. Si us plau, si us plau, aneu-vos a prendre pel cul. Juro que foterem una neteja que no us coneixerà ni la vostra puta mare. Catalunya ha lluitat massa per haver de suportar aquests bords. Aneu-vos a treballar a la Cuatro o a la Sexta, que allà podreu espanyolejar a cor què vols! Però pareu de tocar el que no sona!

I per cert, del terrorisme ecspanyol quotidià (agressions a militants i locals del Bloc Nacionalista Valencià), ni mu. Bé, ens ho apuntem. Ja passarem comptes, botiflers, caragirats!

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep,

Doncs et recomano no miris la Masia del 1907 o el nou programa d'aquell amic del Buenafuente si no et vols ferir. No són en català. Són en catañol, pas previ a ser en español!

No ens van vendre que, amb el Tripi2, ERC controlaria els mitjans de comunicació, entre ells TV3? Què passa aquí que han donat barra lliure als sociates? I en Tresserras, què fot? Menjar frankfurts?

11 d’octubre del 2007, a les 17:19:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home