dijous, 23 de desembre del 2010

ENTOMEU-LA, ABSOLUTS INÚTILS

El darrer moviment de peces dels ecspanyols, ha evidenciat la inutilitat política de molts catalans. Els ecspanyols han actuat amb coherència... No voten Ecspanya, els catalans i les catalanes? Doncs, cony, entomeu Ecspanya! I pam sentència judicial que es carrega la immersió lingüística i obre la porta al pur i simple genocidi cultural i lingüístic d'aquest poble que sembla determinat a desaparèixer abans de complir 300 anys de submissió.

Absoluts inútils, no ploreu ni us esgarmelleu dient pupa, caca, pis, no. Teniu el que heu volgut. Més Ecspanya.

Si, com diuen, jo fos un sectari, ara diria, que us la podeu quedar, ben embolicada i amb un llacet, aquest Catalunya ecspanyola que 1.198.010 tanoques van votar.

Però no ho faré. Podria fotre el camp i anar nord enllà on la gent diuen que culta, lliure i feliç.

No ho faré, perquè hi ha milers de catalans que hi van deixar la pell per la llibertat d'aquest poble, gent molts d'ells anònims, que encara estan soterrats en fosses per descobrir. Gent que no tinc cap mena de dubte, us escopiria a la cara, havent tingut l'oportunitat de fer quelcom decent i heu optat per la covardia i la corrupció institucionalitzades.

No ho faré perquè hi ha un futur ben real, encarnat en les generacions joves, encarnat en el meu fill, en els seus amics, en milers de nanos que tenen dret a rebre quelcom decent, a estar orgullosos del seu poble. A ser dignes.

I no ho faré, perquè no em dóna la gana. I perquè fins a l'últim segon de la meva existència, si s'escau -espero que no- lluitaré per la llibertat i la felicitat d'aquest poble.

Absoluts inútils, entomeu com a autonomistes el que no heu sabut defensar i promoure com a independentistes. Les vostres llàgrimes de cocodril no fan pena, més aviat fàstic. Repugnància. Rebuig.

Ara s'han carregat la immersió, que de fet era el darrer gran escull per evitar la total desaparició com a poble. Els ecspanyols ja fa temps que han posat tota la carn a la graella, i que determinats sectors no fan més que agafar-se-la amb paper de fumar. I es fixen en aspectes formals, en comptes de fer coses, per capgirar la situació.

Entomeu-la votants porucs i maldestres, però amb mi no compteu. No us tocaré el llom per rebaixar la tristor que ara sentiu... l'esglai, l'horror...

I en darrer terme, si finalment la sentència de Suprem ecspanyol, encara ajuda a fabricar més independentistes, podrem dir que haurà fet la feina que li corresponia...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

BEN DIT !!

23 de desembre del 2010, a les 8:03:00 CET  
Blogger Dessmond said...

No sé si tan ben dit, anònim.
No sé si tan ben dit, Josep.
A base d'insultar, dubto que sumi gaire aquest discurs.
Trivialitzar la independència és el pitjor favor que se li pot fer a la causa.
Dubto que cap independentista vulgui "més Espanya", com dedueixes tu. El que passa és que potser no veu les coses igual que tu i és molt respectable.
Ningú no mereix ser insultat per defensar la independència.

23 de desembre del 2010, a les 14:23:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Dessmond... Company: Si són independentistes, que es comportin com el que diuen que són i siguin conseqüents. Que es vegi!!!

23 de desembre del 2010, a les 21:57:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Dessmond... Company: Si són independentistes, que es comportin com el que diuen que són i siguin conseqüents. Que es vegi!!!

23 de desembre del 2010, a les 21:58:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home