dimarts, 4 d’octubre del 2005

MONTILLA ATACA MARAGALL
L'esguard d'odi de Manuela de Madre envers Artur Mas que vaig veure per televisió el passat divendres em va donar la pista. Els sociates se sentien derrotats i prometien venjança. I no han trigat ni una puta setmana. Les declaracions de Montilla sobre la necessitat de fer concessions és un míssil de creuer contra Pasqual Maragall. Aquesta gent es pensa que som idiotes: voten un text i ara pretenen modificar-lo. Si el PSC el va votar al Parlament del Parc, després de no sé quantes retallades i autocensures, ara el PSOE l'hauria d'acceptar. Però no passarà això. La suposada Unió de Forces Catalanistes, Mas dixit, és a dir el quadripartit que havia de defensar amb una sola veu el projecte d'estatut a Madrid, sembla que mai es donarà. Il.lusos autonomistes, voleu pactar amb els ecspanyols, i passa el que passa, que us donen pel sac.

Zapatero, dos telediarios o un i mig
Es va confirmant, en ZP o canvia 180 graus o li tallaran el cap. L'Operació Casado ja està en marxa. D'aspirants per tallar-li el cap n'hi ha un munt, a veure qui és més patriota, a veure qui emula el Coronel Casado que va ser qui va fer el cop d'estat contra la República el 1939 i va forçar la rendició sense condicions d'aquesta a favor dels exèrcits franquistes. No em sap greu encertar-la, ja ho havia predit fa unes quantes setmanes.



I parlant de militars
La púrria treu el morro de nou. Amenacen. Des del Borbó, passant pel JEMAD, fins a l'últim xusquero comencen a vacil.lar. I per escalfar-se es dediquen a massacrar "morenos" a l'Àfrica. Ells sí que són terroristes, però dels de debò.

I ara què
El més probable és que Bono substitueixi ZP i llavors la primera iniciativa serà l'acord, el pacte de sang, entre peperos i sociates per modificar la llei electoral ecspanyola per tal de fer disminuir la influència dels partits nacionalistes, per exemple establint una barrera electoral del 10 o el 15% a nivell estatal. La paradoxa és que aquesta mesura pot beneficiar l'independentisme i la reunificació nacional, si s'és mínimament intel.ligent, atès que obligaria els partits catalans a presentar candidatures a la resta dels Països Catalans, i fins i tot a l'Aragó i a Múrcia. S'acabaria d'una vegada per sempre amb el regionalisme autonomista i s'obriria el camí cap a una acumulació de forces realment nacional. Oli en un llum.