dimecres, 5 de març del 2008

UN POST QUE HAURIA D'HAVER ESCRIT DILLUNS PASSAT

Aquest és un post que hauria d'haver escrit dilluns passat, però que entre una cosa i altra se'm va passar. Volia comentar, i de fet, ho comento ara, la hipocresia que regna en determinats ambients politicomediàtics. Em refereixo a l'odi que es té envers la figura del President Chavez de Veneçuela.

Naturalment, jo no sóc un chavista, entre d'altres raons, perquè no he estudiat a fons quines són les implicacions reals de l'anomenada revolución bolivariana. De totes maneres, que un mestís arribi a la més alta instància d'una república i s'encari amb el representant més tronat, patètic, corrupte, caspós de la vella -i xeruga- Europa, no em deixa pas indiferent, ans al contrari.

Deixant aquestes consideracions al marge, però, el que realment em sembla increïble és que ningú no aixequi la veu per condemnar la bufonada electoral que ha tingut lloc a Rússia i que servirà per perpetuar de facto en el poder a un ésser tan profundament menyspreable com és Vladimir Putin, un ex-agent de la KGB, autèntic genocida del poble txetxè.

Tampoc puc entendre com després d'una setmana, on a Palestina s'han massacrat un centenar de persones, moltes d'elles criatures, i on un ministre amenaça amb una nova shoa (genocidi), ara però a Gaza, ningú no tingui la dignitat de cantar-li les quaranta a les autoritats israelianes, començant pel Primer Ministre, Ehud Olmert, un individu, del tot desprestigiat i impresentable, representant d'una classe política, corrupta fins al moll de l'ós.

Contra aquests dos pajarus, la classe politicomediàtica calla com una morta (no veuen, no senten, no parlen). En canvi, contra en Chavez tot està permès, tot s'hi val. Potser és que no me n'adono d'una cosa: matar és un delicte menys greu que expropiar. Un governant pot matar 1, 10 o 1000 vegades i no li pot passar res. Ara, si expropies una terra o nacionalitzes una fàbrica, llavors, com diuen a l'Imperi, You're Done!

Digueu-me il.lús, però, no m'ho empasso.

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

Blogger bacus said...

a mi em sembla que el chavez no viu en una chavola com els seus votants, podria donar una mica d'exemple com en ho chi minh.

Em sembla el típic boques que mentre predica una cosa viu en el seu palauet-burgés. Tots els líder de les esquerres fan el mateix, montilla d'un partit obrer 150.000 i en carod 120.000 quina credibilitat tenen?

que comencin expropiant-li les seves cases i comtes corrents.

Sinó acabem com sempre un líder "santificat" que tot li està permès, com menjar mentre el seu poble passa gana.
Els de la "dreta" no enganyen i no se'ls hi pot discutir que estiguin ben cevats però els altres?

De totes maners l'alternativa a chavez és encara pitjor.

Si vols que t'escolin al planeta necessites tenir un exercit potent sinó no et fotran ni cas, i ni a usa ni rusia ni xina els importa un rave palestina a casa seva tenen problemes similars. La resta de països musulmans de la regió ja van quedar escarmentats al 67.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Guerra_dels_Sis_Dies

Que és fotin els volien exterminar i han cobrat amb la mateixa medicina.

5 de març del 2008, a les 21:40:00 CET  
Blogger bacus said...

si frança t'ataca volent-se quedar amb les comarques de girona, et defenses i els i fots fins a lyon que fas quan et demanin que els hi tornis la terra?
els envies a fregir espàrrecs oi, doncs això a pastar fang. Si intentes matar algú millor que no fallis sinó anirà a per tu.

5 de març del 2008, a les 21:56:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home