dijous, 3 de setembre del 2009

COM T'ODIO, ECSPANYA!

En una decisió d'una rapidesa quasi sense precedents, una jutgessa ecspanyola ha anul.lat l'acord del ple de l'Ajuntament d'Arenys de Munt on es donava suport a la consulta popular del proper dia 13-S. La funcionària d'ocupació al.lega manca de "lleialtat constitucional". Segur que la boba aquesta es deu haver après de memòria la teoria de la bundestreue vigent en el federalisme alemany. I deu tenir una foto de la Chacón penjada al capçal del llit i quan es despatxa somnia en arribar a presidenta del govern, enmig d'esgarrips i esbufecs.

Mira nena tonta. Si vols aplicar "lleialtats constitucionals", perquè no comences per engarjolar els dos guàrdies civils que van hostiar un ciutadà a l'aeroport de Palma ara fa uns pocs dies, perquè se'ls va adreçar en català? Segons un dels psicòpates, "al cabo se le ha ido la mano". Pobre, doncs, que vagi al psiquiatre i si pot ser que el tanquin i llencin la clau. 

Si vols aplicar "lleialtats constitucionals" perquè no vas badar boca quan el govern ecspanyol, el teu amo i senyor, per cert, no només va trigar més d'un any en aprovar un acord de finançament -de fet, de continuació de l'espoli-, sinó que es tracta d'un acord que viola el text del nyap de manera flagrant!

Si vols aplicar "lleialtats constitucionals" perquè no commines a les autoritats militars ecspanyoles a que en els seus caus hi pengin la bandera oficial de Catalunya... Ni que sigui el dia abans de fotre el camp.

El més fort de tot, és que per reforçar el seu argument jurídic, es remet a l'acord de la Mesa del Parlament del Parc del passat mes de juny, quan va decidir no admetre a tràmit la Iniciativa Legislativa Popular sobre el referèndum d'independència de Catalunya. Ho veus, Benach com fas la feina bruta dels ecspanyols? Us en adoneu, els d'ERC, els de CiU i els d'ICV, que sou la carn de canó de l'ocupació ecspanyola?

L'argument és idèntic al que féu servir un altre jutge ecspanyol, quan va intentar processar l'ex-alcalde de Matadepera, per cert, un actual destacat associat de Reagrupament, per negar-se a penjar l'estanquera de l'Ajuntament. Llavors el mamonet va recordar que el llavors Conseller de Governació, en Joan Puigcercós, havia perdut el cul per tornar a hissar l'estanquera després que un subordinat seu l'havia despenjada -un acte de patriotisme digne d'elogi. Segons havia argumentat el noi de Ripoll, "la llei és la llei" -si, i el franquisme també era llei, i el Tercer Reich.

Tanmateix, la consulta es farà peti qui peti. I si no es pot fer en locals municipals, es farà en un altre local privat. 

L'histerisme ecspanyol no té límit. Com tampoc el meu odi envers Ecspanya. Si sabessis quant t'odio... 

Per sort, el meu compromís per la Independència, és un sentiment molt més noble i positiu que em fa centrar tots els meus esforços en construir una coalició de patriotes compromesos en aconseguir-la asap (as soon as possible).

Des d'aquest bloc, tota la meva solidaritat amb els compatriotes d'Arenys!

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Anonymous Josep-Empordà said...

Bé, sembla que no está tot perdut, perque l'auto de la jutgesa només anula la decisió del plenari de l'ajuntament d'Arenys de celebrar el referendum en estancies municipals, perque, no ho oblidem, es tracta d'un jutjat contencios-administratiu, que com diu la paraula només jutja questions de dret administratiu, no poguent intervenir en quelcom que forma part de la llibertat d'expresió d'unes entitats de dret privat.

En qualsevol cas, una cosa si que és curiosa, i és que els tribunals contenciosos-administratius solen trigar anys en pendre resolucions, i aquesta vegada han anat a la velocitat de la llum. En qualsevol cas, com digué en López Tena, tal i com está plantejat, ho tenen dificil per prohibir-ho. Anims!!.

De totes maneres, jo no sé si és perque sou joves i no heu conegut a fons temps passats, però tractant-se del règim borbònic, aixó és "pecata minuta".

Cordialment.

3 de setembre del 2009, a les 18:50:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

La revolució dels petits gestos ha començat! Arenys de Munt, punt de partida.

3 de setembre del 2009, a les 19:14:00 CEST  
Blogger Salvador said...

Tenen por. La cosa va bé.

3 de setembre del 2009, a les 21:08:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home