dijous, 22 d’octubre del 2009

REAGRUPAMENT ES PRESENTA A NOVA YORK


El proper dia 31 d'octubre, Reagrupament es presentarà a la ciutat de Nova York. A l'acte hi participaran el Professor Emèrit de la Universitat de Columbia, Dr. Alexander Alland, el catedràtic de la Universitat de Princeton, Carles Boix, i Salvador Garcia, impulsor del Col.lectiu Emma. La presentació anirà a càrrec de Jaume Soler.



Em fa una enorme il.lusió la presència del Dr. Alland. El conec a ell i a la seva dona, Sònia, perquè en els darrers anys coïncidim a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent. Tots dos, l'Àlex i la Sònia, malgrat la seva avançada edat, exhibeixen una energia inesgotable, i tenen un interès per assistir a totes les xerrades i conferències que s'hi fan. Normalment els veus assegut, ell, i dreta, ella, al costat de la megafonia per tal de no perdre's cap paraula.

El professor Alland és un antropòleg de gran renom. Els seus estudis se centren en els moviments socials de protesta i en la identitat. En un post anterior ja m'hi vaig referir a la seva obra. El podeu llegir aquí. La Sònia és una col.laboradora seva incansable, d'una gran energia.

El video que acompanya aquest post és una entrevista de l'any 2007, feta pels companys de NetTV.Cat, precisament durant l'edició de l'UCE d'aquell any.

Amb aquest acte de presentació, Reagrupament dóna compliment a un dels seus objectius fundacionals: impulsar la internacionalització de la lluita per la Independència de Catalunya. I no se m'ocorre cap lloc millor que la ciutat global per definició, Nova York.

L'acte tindrà lloc a 6 East 87th Street (entre Madison Ave. i la 5th Ave), el dissabte, 31 d'octubre a les 12.00 hores.

Com és habitual, després dels ponents hi haurà un col.loqui.

Per a més informació: salvador.garciaruiz@gmail.com


Etiquetes de comentaris: , , , , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Lluís said...

Bona nit Josep! M'agradaria saber de què va tot aquest merder que ha organitzat n'Alfons López Tena, les plataformes i tota aquesta qüestió de l'organització dels referèndums. Qui són les plataformes tòxiques? Gent infiltrada a Reagrupament? Serveis secrets ecspanyols infiltrats que diuen que són de Reagrupament?
http://paper.avui.cat/article/dialeg/176991/consultes/dinamitades.html

23 d’octubre del 2009, a les 22:52:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home