dissabte, 2 d’octubre del 2010

SE'M GIRA FEINA!

Aquest mes d'octubre i, no tingueu cap dubte, el proper mes de novembre, seran molt mogudets. A hores d'ara, la meva humil i modesta agenda, ja comença a estar sobrecarregada. I això que encara falten els actes programats al Baix Llobregat, en els quals ja hi estem treballant entusiàsticament, i que ja puc anunciar que cridaran, i força, l'atenció. A continuació us relaciono els que ja estan confirmats. No cal dir que tot patriota no dependentista i no decadent hi està més que convidat.

Primer. El dimecres, 6 d'octubre, Dia dels Màrtirs de Catalunya, per més inri, tindré el goig de participar en un acte de Reagrupament a Sant Pere de Ribes (Garraf). També hi serà en Roger Granados (foto), company de la Junta Directiva,i candidat de Reagrupament i, em penso que també hi assistirà l'amic, Josep Maria Boix (foto), dirigent del Bloc Sobiranista Català, que recentment també s'ha integrat a Reagrupament, i que a més a més, és veí de l'esmentada població. L'acte se celebrarà a la Sala de Reunions de Can Puig (carrer Major, núm. 110) i començarà, oficialment, a les 20.00 hores.


Segon. El divendres 15 d'octubre, Dia del President-Màrtir, seré a Mataró, on participaré a l'acte Memòria Popular del President Lluís Companys. Anàlisi d'una trajectòria política, que es farà a la Sala d'Actes de Can Palauet (carrer d'en Palau) de Mataró. A l'acte hi parlarem una colla d'amics que ja fa molts i molts anys que treballem i lluitem plegats: l'Agustí Barrera, en Josep Xaubet, en Juli Cuéllar, i una servidora. Deixeu-me felicitar de tot cor l'artista que ha dissenyat el cartell que anuncia l'acte... senzillament, magnífic. L'hora és les 19.30.


Tercer. Dijous, 21 d'octubre, presentaré el meu llibre El Moment Zen. Una crònica de la Independència des de la Xarxa (2009), a la Llibreria La Rambla (c. Rambla Nova, 99) de la ciutat de Tarragona. M'hi acompanyarà a la presentació el doble doctor i nogensmenys amic de la Facultat i professor de la Universitat Rovira i Virgili, en Xavier Ferré (foto). L'acte començarà a les 20.00 hores.

Finalment -de moment- i quatre. El divendres, 29 d'octubre, tornaré a presentar el mateix llibre, però aquest cop a la Llibreria La Tralla, (carrer de la Riera, 5), tot un referent de la ciutat de Vic. Tot i que està per confirmar, m'agradaria que m'acompanyés la meva col.lega de la Junta Directiva, l'Imma Bellafont. Sóc conscient, però, que els seus múltiples compromisos, entre d'altres, el de ser un membre destacat de la candidatura de Reagrupament, farà difícil la seva presència. Però, oi que ho intentaràs, Imma? T'espero a les 20.00 hores.

Voleu dir que podré amb tot plegat, i això sense deixar de treballar un sol dia? No sé, no sé. Ja us ho aniré explicant.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , ,