dilluns, 27 de juny del 2011

INDIGNATION CONNECTION

Si fa unes setmanes ja vaig afaitar Quico el Borde, avui toca a un altre llumenera, de la mateixa factoria per cert.

El Roger acaba de dictaminar sobre la dreta independentista. Ei, potser es va inspirar en un post meu, de fa uns pocs dies. O no. Però si ho va fer, no va entendre res.

Segons el nostre personatge en l'independentisme actual hi ha una hegemonia ideològica del nou sobiranisme de tall neoliberal.

Aquesta hegemonia neoliberal, continua, impedeix que l'independentisme transversal "connecti de forma nítida amb una protesta com la dels indignats" la qual rep el suport del 80% dels ciutadans de l'estat espanyol.

Anem a pams. Abans d'entrar en matèria, una qüestió prèvia:

A veure Palà, a tu et sona d'alguna cosa el concepte d'autocentrament?

Si vols te l'explico, no és gens difícil. Però és que sembla increïble que per justificar un argument, el (suposat) independentista d'esquerres Palà, agafi com a referent el 80% dels ciutadans de l'estat ecspanyol. És a dir, si fa no fa els mateixos que voten o bé al PSOE o bé al PP. Això sí que és independentisme d'esquerres, tu! De manera que si el 80% de ciutadans de l'estat ecspanyol diuen una cosa, doncs aquesta cosa va a missa, oi? S'ha d'estar com una cabra per utilitzar arguments legitimadors d'aquesta mena des d'una posició (suposada) independentista d'esquerra. Vols que et digui en què més estan d'acord en un 80% els ciutadans de l'estat ecspanyol? Vols que realment t'ho digui?

Aquesta actitud em recorda aquella altra d'un representant d'una formació que es declara de l'independentisme revolucionari que en una taula rodona sobre les consultes per la Independència, va etzibar que la situació econòmica era molt fotuda perquè ja "som 5 milions d'aturats". Un cop recuperat de l'ensurt, de seguida vaig replicar que jo tenia comptats al voltant d'un milió d'aturats a Catalunya, però que 5 milions era una mica exagerat.... Com podeu veure, un altre exemple fefaent d'autocentrament que fa por...

Bufa, quin (suposat) independentisme d'esquerres que tenim, no us sembla?

Però com us podeu imaginar, no escric aquest post per al.lusions, naturalment. Si més no, per aquesta. Sí que em dono per al.ludit quan blasma aquells que hem afirmat que això dels indignats ho ha orquestrat el CNI. I no només ho refermo, sinó que cada cop ho tinc més clar.

Però també em dono per al.ludit, pel fet que, a ningú se li escapa que determinats sectors políticomediatics, titllen l'Associació a la qual pertanyo de representar l'independentisme de dretes.

Aquí és quan se'm creuen els cables. A veure, quina és l'associació i la candidatura que porta des del mes d'octubre del 2009, pel cap baix, parlant de la necessitat de la regeneració de la democràcia catalana? Quina?

Però és clar, no mola que una associació seriosa digui les veritats. El (suposat) independentisme d'esquerres, ha d'esperar a que els ecspanyols ho diguin, per tal que ells moguin el cul. Oi?

Dos. Si realment, aquests indignats volen una democràcia real ja!, què van fer durant tots els mesos que es van celebrar les consultes per la independència? Hi van participar? Jo penso que no.

És més, què va fer el senyor Martín Varsavsky (foto), el gran gurú digital de la hispanoesfera? On eren tots els ideòlegs de l'spanishrevolution -a banda és clar dels agents del CNI-? On eren els senyors Enrique Dans, Ignacio Escolar, David Bravo o Eduardo Arcos, durant les consultes per la Independència?

I el pinyol DRY? No em refereixo, és clar a un dry-martini, si no als ideòlegs del moviment 15M, els qui porten la batuta política, mentre, els de províncies, es dediquen a fer rutes a peu de la perifèria cap al Km. O.... Palà, hi aniràs tu, caminant? Els independentistes d'esquerres, com que han de connectar amb el sentiment del 80% dels ciutadans ecspanyols, ja els veig calçant les xiruques i la motxilla i cap a Madrit falta gent, tu.

I què deia la nova mussa de l'esquerra més guai, la periodista Ana Pastor de TVE, de les consultes? I els bufons Andreu Buenafuente i Berto Romero?

I la Sexta? La quintaessència de la progressia ecspanyola... què deia de les consultes? I El País, i El Mundo, i Intereconomía , perquè això és el que consumeixen els vostres indignats, Palà, amb els quals tant vols connectar... I me n'oblidava del 20m.

Mira Palà, maco, si vols no em costa gens fer-te unes quantes lliçons de marxisme seriós, no el de manual. Una nació no és una classe social, i no hi ha nacions de dretes ni nacions d'esquerres. L'avi Karl això t'ho pot confirmar. Una altra cosa, és que si una classe social, vol triomfar, ha de ser nacional. Però, bé, t'ho puc explicar amb més detall.

Tornar a caure en el parany dels demagogs ecspanyolistes, com ERC va caure amb la Llei de la Dependència, demostraria no només falta de maduresa, sinó una profunda irresponsabilitat.

Ja va sent hora, per responsabilitat, que ens deixem de maximalismes ideologistes tant d'esquerra com de dreta, i lluitem tots cap a un mateix objectiu que ens uneix.

No et sembla, Palà?

Etiquetes de comentaris: , , , ,