dimarts, 23 d’agost del 2011

EL SUBPRESIDENT SANDRUSKO BENEEIX LES AGRESSIONS CONTRA EL BARÇA

El món ha al.lucinat quan ha escoltat les excuses que el subpresident del Barça, en Sandrusko, ha donat per no denunciar els merengues, entrenador i president inclosos, naturalment, davant les instàncies oficials.

Amb la seva actitud i la suada referència al seny, aquest individu senzillament està obrint la veda a la cacera dels jugadors del Barça, i molt probablement també dels tècnics i no cal dir dels aficionats. Coneixent com conec la psicologia dels ecspanyols, a la qual he dedicat moltes hores d'estudi, m'atreveixo a vaticinar que la temporada que comença no acabarà sense que el propi Guardiola o altres membres de l'staff tècnic, siguin objecte d'agressions físiques per part dels cafres ecspanyols.

Ras i curt, en el seu ADN nacional, els ecspanyols no poden suportar que els catalans ens en sortim. Ells estan predestinats a matxacar-nos. Per ells, des del segle XVII pel cap baix, és una llei històrica, que es va elevar a imperatiu sobretot després de la Crisi del 98, quan després de la pèrdua de les darreres colònies americanes, l'obsessió anti-catalana va esdevenir el seu leitmotiv per subliminar les seves frustracions d'ultramar.

Per tant, estossinar un català, per un ecspanyol, no és moralment reprovable. Entra en la lògica de la història. I a més, en la lògica consumista actual, és gratis. És a dir, no hi ha sanció, ni multa ni mandangues que se'n derivi. Llavors, és clar, a bodes em convides. Imbècil l'últim.

En aquesta edició de la funesta Lliga espanyola, una competició que no té cap mena de sentit, atesa la desproporció de forces, i la cutreria de totes les instàncies que hi participen -des de la federació, el col.legi d'àrbitres, els clubs, l'AFE, el col.legi d'entrenadors- els equips menors intentaran fer tot el mal possible als jugadors del Barça, ni que sigui per sortir als mèdia. I no em refereixo a mal esportiu. Em refereixo a mal físic. Qui serà el cafre que es carregarà Messi? I qui li trencarà la cara a en Guardiola? Perquè anirà així, us ho puc ben assegurar. Ecspanya, literalment, no pot suportar que els catalans guanyem, va contra la seva història. És el món a l'inrevès.


Protegits pel seny del subprepresident Sandrusko, tot el rebuig ecspanyol esmola l'eina per omplir els camps de futbol que trepitgi el Barça, en autèntics camps de batalla.

Jo al.lucino que els jugadors del Barça, començant pels seus capitans, no hagin dit ni mu de les intencions de la subjunta dependentista d'inhibir-se en les agressions. Però si els estan posant als peus dels cavalls, que quedaran més nafrats que en Messala de Ben-Hur!!

La inhibició sandruska és una apologia de la violència, és un crit a la barra lliure de tots els Pepes, Marcelos i Mourinhos a matxacar sense cap mena de contemplació, amb el suport de la Brunete mediàtica o de la Central Lechera o com es digui.

I espereu que després del 20-N, els peperos comencin a fer de les seves...

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

No és l'insult allò que insulta sinó la dosi, la quantitat d'insults, i això fan els de can Barça.

Mentre la dosi no vagi més enllà i consisteixi en una ditada, unes quantes paraulotes o una agressió de baixa intensitat, tot això els va bé, per seguir el tractament anomenat mithridatisme, consistent a agafar la immunitat contra quelcom, a base de petites dosis, sense que arribin a ser letals.

Crec que els soldats de la fe del Barça ho fan bé, que així els pungen més encara i aquesta indiferència acabarà, com molt bé dieu, amb alguna gran catàstrofe i, doncs, guanyaran el cel dels bons.

Salut i cervesa Moritz!

23 d’agost del 2011, a les 11:13:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home