dissabte, 20 d’agost del 2011

RIDÍCUL SANDRUSKO

Ahahahahaha, el subpresident del Barça, en Sandrusko, torna a fer el ridícul, després del seu tripi a Extremadura, i ara, en comptes de defensar el Barça, el cos tècnic, els jugadors i tot kiski, i iniciar una ofensiva per terra, mar i aire, per enfonsar l'impresentable del Mourinho, ara que tot el món ha vist quina mena de tipus és.

I per extensió el seu amo, Florentino Pérez, ara, el molt impresentable es limita a enviar una carta a TVE, que naturalment també se la mereix, per la seva manipulació mediàtica, però fer això és situar-se a anys llum del que hauria de fer un President com cal.

En Sandrusko, plora per la manipulació de TVE, i en canvi no denuncia el Madrid. I és que, com és ben sabut, llops amb llops no es mosseguen, i ell i el Florentino, tenen més punts en comú que diferències. Pel Sandrusko, la dignitat no existeix. Existeix el negoci, la pela. La resta són punyetes. I si li han de dir moro doncs que li diguin, mentre l'afartin.

Fa riure, o fa plorar, la mamadeta de La Vanguardia, sempre disposada a protegir els seus peons, es diguin Sandrusko o Duran i Ecspanya. Titlla de dura la carta del nen Sandrusko a l'ens públic.

Ui si! Tan dura que la carta presidencial, a hores d'ara ja deu estar a la paperera, si no és que el capo de l'ens l´ha utilitzada per estalviar paper higiènic.

Realment el dependentisme -polític, social, mediàtic, econòmic...- està fent tan de mal al nostre país que ens n´hem de desempallegar el més aviat possible.

Etiquetes de comentaris: , , ,