dimarts, 16 d’agost de 2011

HACKEGEN EL WEB DEL DEVOIR I ANUNCIEN LA MORT DE JEAN CHAREST

Aquesta darrera nit, el diari Le Devoir, de Montreal, referent del lector sobiranista intel.lectual, ha estat pressumptament hackejat i ha inclòs una notícia on s'anunciava la mort sobtada del Primer Ministre del país, el liberal i federalista Jean Charest.Concretament, el diari incloia el següent enigmàtic breu:

"Le décès de Jean Charest est confirmé tard dans la nuit de mardi au CHUM

"Le Centre hospitalier de l'Université de Montréal a confirmé dans la nuit de mardi que le premier ministre Jean Charest fut admis à l'urgence du centre hospitalier. Victime d'une malaise cardiaque, son décès a été constaté quelques minutes plus tard.

Plus d'information à venir"

Una estona després, s´ha confirmat que el web havia estat hackejat. El periodista Antoine Robitaille, del propi diari, ho anunciava en una piulada al twitter.


Jean Charest és un aferrissat contrari a la sobirania del Quebec, antic cap del Partit Conservador del Canadà, va passar a la política quebequesa com a líder del Partit Liberal del Quebec. D'això se'n diu una "coherència ideològica" (sic), si no és que és més aviat "nacional".

Vés a saber si ara es posarà de moda fer brometes d'aquest tipus... que es preparin "els nostres".

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,