dimecres, 17 d’agost del 2011

LECTURES D'ESTIU (2a part)

Més que Lectures, el títol adient hauria de ser propostes de Lectura, perquè no em fa res de dir que els tres llibres que presento, cap d'ells l´he llegit, encara. I només un d'ells he comprat. Els altres dos ho faré més endavant. De manera que no en puc donar l'opinió.

AUTOR: DANIEL DOMSCHEIT-BERG
EDITORIAL: EDICIONS LA CAMPANA
ISBN: 978-84-96735-59-0
ANY: 2011
PREU: 16 €

Això no obstant, si els penjo en aquest modest i humil bloc, i doncs sembla com si els fes publicitat gratuïta, en la mesura que en puc fer, és perquè el seu àmbit, el de la Xarxa i les TIC ja fa molts anys que m'interessa. Però també perquè considero molt rellevant que tres obres internacionals d'un cert ressò, apareguin simultàniament traduïdes al català.

Autor: KEN AULETTA
EDITORIAL: SOL90 IDEA
ISBN: 978-84-9899-655-5
ANY: 2011

En aquest sentit, aquest post, més que elogiar els autors de cadascun dels tres llibres, si s'escau, és clar, vull homenatjar els responsables de les diferents editorials que han apostat per la traducció al català.

AUTOR: DAVID KIRKPATRICK
EDITORIAL: LA BUTXACA
ISBN:978-84-9930-218-8
ANY: 2011
PREU: 16,95 €

Davant el panorama desolador que se'ns presenta, amb els atacs genocides dels ecspanyols sense aturador, allà on els hem deixat, no puc més que treure'm el barret davant d'iniciatives com aquestes i recomanar que, per poc que us interessi el tema, els compreu, els regaleu i els llegiu en aquests darrers dies de vacances... o al llarg de la resta de l'any, és clar. A ningú se li escapa que en els darrers anys, tant Facebook, com Google i fins i tot Wikileaks, han esdevingut referents a escala mundial, i és per això que cal conèixer-los, i no tinc cap dubte que aquests llibres, ens ajudaran a fer-ho. Personalment, m'agradaria també llibres sobre Apple, que darrerament està batent tots els rècords, fins i tot en termes empresarials.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,