divendres, 5 de maig del 2006

Diguem NO
Dimarts 25 d’abril, diverses persones a títol individual i membres d'organitzacions polítiques i sindicals, entitats culturals i col·lectius socials, han decidit constituir la Campanya Diguem NO amb l’objectiu de demanar el vot pel NO al referèndum de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

La Campanya Diguem NO neix per aglutinar el màxim de sensibilitats al voltant del rebuig de la proposta de nou text estatutari i impedir que s’aprovi. El eixos que uneixen les persones i els col·lectius i que, conseqüentment, articularan el discurs de la Campanya Diguem NO són els següents:

-Autodeterminació
-Som una nació
-Països Catalans
-Drets socials

La Campanya Diguem NO compta amb el suport de la Plataforma pel Dret de Decidir, que va acordar posicionar-se i fer campanya activa contra el sí i assumir les diferents opcions de vot que expressen aquest rebuig.

Finalment, la Campanya Diguem NO fa una crida a la participació i a la implicació de totes les persones i entitats col·lectives i, especialment, a la creació de comitès de suport oberts que defensin el NO arreu del territori.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Acabem d'afegir el teu bloc a la nostra llista d'enllaços, t'agrairiem que tu també ens afegeixis a la teva llista.

Gràcies.
Els uns i els altres.
http://bloc.balearweb.net/445

5 de maig del 2006, a les 23:57:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Fet

6 de maig del 2006, a les 12:19:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home