dilluns, 11 de desembre del 2006

FATXES DE TOT EL MÓN, FOTEU-VOS!

Ja feia setmanes que es feien apostes sobre qui la palmaria abans: si Fidel Castro o si Augusto Pinochet. Bé, ja tenim la resposta. Ahir va ser un gran dia. Sobretot perquè va ser el Dia Mundial en Defensa dels Drets Humans.

Quina ironia! I què sàvia és la Mare Naturalesa. Déu ser una casualitat que avui, a totes les tertúlies, els fatxes exigeixen la mort de Castro! Si en són d'imbècils. Foteu-vos de nou. El Comandante durarà el que durarà, això no ho sé pas, jo. Però el que sí sé, és que abans que ell hi ha molts més individus, autèntics monstres assedegats de sang que mereixen el passaport i emprendre el viatge cap al que hi hagi en el més enllà, si és que hi ha alguna cosa.

No seré jo, qui esmenti els candidats al passaport. Però sí que considero que el 2006 ha estat un any productiu. Fa uns mesos, la bèstia Milosevic desapareixia del mapa. Ara li ha tocat el torn al covard assassí del con sud.Entre mig, en Saddam Hussein ha estat condemnat a mort. Queden alguns altres. Malauradament de criminals encara en tenim uns quants: entre ells, sense cap mena de dubte, en Putin i en Bush. Responsables de milers de morts. De dotzenes de milers de morts, per ser més exactes. Unes quantitats a les que en Castro no s'hi acosta ni per casualitat, dit sigui de passada.

Bé gaudim dels dia d'alegria que la Mare Naturalesa ens dóna.Si més no ella és valenta, i gosa fer allò que l'ésser humà, per covardia o per malafortuna sovint no s'atreveix o no pot fer: eliminar la mala herba.

PD. Qui es pensi que falta la foto del Comandante en aquest post, és que realment és molt curt. Ara, parlant de curts...

6 Comments:

Blogger Dessmond said...

Josep,
Et deixes l'inefable Fidel!.

11 de desembre del 2006, a les 17:45:00 CET  
Anonymous Anònim said...

"PD. Qui es pensi que falta la foto del Comandante en aquest post, és que realment és molt curt. Ara, parlant de curts..."


Si us plau, una explicació per als pobrets curts? Mercès per endavant, això és clar, suposant que n'hi hagi alguna d'explicació......

11 de desembre del 2006, a les 20:34:00 CET  
Blogger Dessmond said...

Anonymous i Josep,
Haurieu d'anar a Cuba per saber que és el que s'hi cou.
Heu sentit a dir allò de que el geperut és l'últim en veure's el gep?.
Castro és un xorisso. Això si, xorisso d'esquerres. Intocable, vaja.

12 de desembre del 2006, a les 4:39:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Hola Desmond,
Sóc el mateix anonimus que demanava l'explicació, estic d'acord amb tu i la demanava l'explicació perque es veu que sóc molt curt i penso que hi hauria de ser, però totno a repetir: "suposant que n'hi hagi alguna d'explicació".

12 de desembre del 2006, a les 10:29:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Un assassí és un assassí i aquesta qualificació és independent de la mida de la pila de cadàvers de la que sigui responsable.

13 de desembre del 2006, a les 0:50:00 CET  
Blogger Dessmond said...

Anonymous,
No t'havia entés. Sorry.
Aleshores li faig el comentari només a en Josep.
Josep,
com collons pots defensar en Fidel no és cap criminal? Perquè no te n'has assabentat?
T'ho dic de bona fe, apreciat Josep.

13 de desembre del 2006, a les 16:39:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home