dimarts, 6 de febrer del 2007

Serà una massacre:
El Tribunal Constitucional sota el control del PP

Els ecspanyols es pensen que som imbècils. Rectifico: els ecspanyols es pensen que els independentistes som imbècils. Però no combreguem amb rodes de molí. Els que sí que ho fan són els autonomistes dats. Ara, per art de màgia, s'han carregat un membre progressista, de manera que es desfà l'empat en el ple i el vot de qualitat de la presidenta -sociata línia guerrista- se'n va a prendre vent. Ja no val un xavo. Ara qui tallarà el bacallà serà els membres triats pel PP amb una majoria de 6 a 5. I tot això és casualitat, oi?

Au vinga, que se us veu el llautó. Ara, l'Alfonsito Guerra deu estar brindant amb cava amb en Zapalana o l'Acebes, perquè la jugada li ha sortit rodona. El nyap ara serà encara més nyap, un nyapíssim. El TC el retallarà per dalt, per baix, per la dreta i per l'esquerra, i no quedarà més que una pallaringa.... per cert, qui va utilitzar aquesta expressió abans de 21 de gener del 2006?

PSOE i PP han dosificat les seves actuacions: primer va ser el consell consultiu, amb el suport del PSC, ICV i PP (al.lucina!), després la ponència al parlament del zoo, després la traïció de la Moncloa, després la comissió constitucional del congrés de les hienes, després.... Total, un despropòsit de dalt a baix. I ara, el tret de gràcia. L'Alfonsito riu, en Rubalcaba també. En Montilla, no cal dir-ho.

Però els peperos es preparen per posar-se les botes. Si, com ja comença a ser clar, guanyen les properes eleccions ecspanyoles, el primer que faran, tal i com pensaven també fer-ho el 14-M del 2004 és suspendre l'estatut basc i les institucions parlamentàries. Després aniran a per nosaltres.

Els vuit anys d'Aznar seran una conya amb el que s'aproxima. Però també serà el moment que l'independentisme de pedra picada desplaci d'una vegada l'autonomisme poca-vergonya i claudicant. L'autonomisme ha fracassat, per sempre més. Ara només queda la independència! Contra Ecspanya! Per Catalunya!

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Segueixo sense entendre aquesta espècie de "fe cega" en magistrats autoqualificats de "progressites" i sobre el seu nombre a l'hora de decidir sobre l'Estatut. No és "progressista" Montilla i va presentar un carregament d'esemenes contra l'acord de l'Estatut del 30-s? No és "progressista" Guerra i va vantar-se del ribot? No és "progressista" Mújica i ha presentat recurs? En fi, seguiu empasant-vos la pantomima de les dretes i les esquerres espanyoles. L'Estatut serà analitzat en clau espanyola, no de dretes i esquerres. Però la propaganda sociata veig que és efectiva. I ara us empasseu l'ham del "poli bo" maginat pel "poli dolent".

6 de febrer del 2007, a les 9:41:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Cony anònim, suposo que no ho dius per mi. perquè en el post queda ben clar que jo, en els progressistes ecspanyols, no hi crec. Potser és que no m'explico bé.

6 de febrer del 2007, a les 10:27:00 CET  
Blogger bacus said...

compte que només fa falta que reformin la constitució i la blindin del tot que ja no servirà ni pel peix al cove...
Cosa que amb la excusa d'helena ja tenen full de ruta.

no hi ha cap estat amb 2 dits de front que estigui en construcció cedint competències 30 anys.
Els espanyols han arribat fins aquí i no volen canviar res més a no ser que sigui regressiu.


el peix al cove i el regateig fenici està mort o tot o res.

6 de febrer del 2007, a les 17:07:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home