diumenge, 15 d’abril del 2007

Demà no és avui... però quin morro!

Tot just abans d'anar a dormir, són les 4.45 i llegeixo l'edició electrònica de l'AVUI que com sempre arriba puntual a les 4.04. De seguida em crida l'atenció l'article d'en Carod-Rovira. El llegeixo. Res de novedós, pura submissió política, moral i psicològica a l'amo Don José. Ja ho he repetit tantes vegades que em cansa. Hem de ser bon minyons, com els escoltes, sempre jurar obediència al cap i ascendireu en la jerarquia... Cap novetat. Però llavors arribo al penúltim paràgraf i llegeixo que

"(L'opció sobiranista -que ell representa) A més, sovint compta amb la fuetejada hipercrítica, desesperançada i a cops autodestructiva, d'algunes veus escarxofades còmodament en la privilegiada torre d'ivori de la puresa nacional, impartint doctrina urbi et orbe, però al·lèrgiques a baixar al carrer, arromangar-se i implicar-se en la quotidianitat dolorosa de l'administració de propostes concretes"

Però quin morro! "Baixar al carrer", "arromangar-se", "implicar-se en la quotidianitat DOLOROSA de l'administració de propostes concretes". Anem a pams.

"Baixar al carrer", suposo que això és broma. Més aviat han pujat a la moqueta, al cotxe oficial, i vés a saber si a la secretària -o al secretari. O la periodista -o el periodista.

"Arromangar-se" què, les mànigues de la camisa del trajo que costa no sé quants euros? Au home, l'únic que s'arremanga és probablement la cremallera.

"Implicar-se en la quotidianitat DOLOROSA de l'administració de propostes concretes", aquesta és la millor de totes. És tan dolorós implicar-se en l'administració de propostes concretes quan es cobra 143.847,39 EUROS, això sí, brut i anyal. Jo ja comprenc que el dolor és intensíssim, i l'interès per les coses concretes, màxim.

Però... ens prenen per imbècils?

Ara, més que mai, BOICOT A CiU i ERC, per IDIOTES.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

12 Comments:

Blogger Marc said...

M'agradaria saber doncs per quin mitjà democràtic fóra millor aconseguir que la societat s'apuntés al projecte independentista i si sense aportar un gra de sorra sobiranista a un govern, pactant amb qui sigui de les dues possibiltiats, el país aniria millor amb ERC fent oposició i no governant.

15 d’abril del 2007, a les 12:08:00 CEST  
Blogger bacus said...

En Carod el fet de ser maçó, per tant creien en déu el fa està en una realitat paral.lela, la de la red-carpet.

Grey d'entrada a l'enemic ni aigua ja que si no la gent et dirà pseudo-independentista com fan els diaris Europeus.

15 d’abril del 2007, a les 12:43:00 CEST  
Blogger Marc said...

Que diguin el que vulguin els diaris europeus, a qui s'ha de convèncer és a la societat catalana. Només es poden fer coses des del govern. ERC ha de demostrar que és un partit seriós i de govern i aconseguir una majoria independentista més àmplia a partir de la seva acció de govern.
Per altra banda, per mi l'enemic no és el PSC, ni de bon tros. No podem considerar als de casa, per més porucs o mediocres que siguin, l'enemic. Fent-ho caiem en un error i dividim la societat. El que hem d'aconseguir és que del seu vaixell vinguin al nostre però la confrontació no és mai el camí per aconseguir-ho. Amb 'a l'enemic ni aigua' potser aconseguim que els notres estiguin més convençuts però ja sabem que per reeixir en la independència no som suficients i cal anar a on cal anar i convèncer a qui cal convèncer per obtenir aquesta majoria que ens fa falta.

15 d’abril del 2007, a les 16:50:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Grey,

Constato que ets estudiant d'econòmiques. Molt bé. No sé si saps que un dels principis de l'organització d'una empresa és evitar el que s'anomena "reinventar la roda", és a dir dedicar esforços (temps, recursos humans, capital) a quelcom que ja es té. Doncs bé, possiblement la teva joventut t'impedeix tenir una excessiva perspectiva cronològica No passa res, es cura, es diu història i també s'estudia a la universitat. Així, doncs, si estudies una mica d'història, però no la Prehistòria, no, em comformo amb la dels darrers 25-30 anys, sabràs que va existir una organització terrorista anomenda GAL que va portar a terme tot un seguit d'assassinats. Bé, aquesta organització va estar estructurada, organitzada i dirigida pel govern ecspanyol, que llavors estava format pel PSOE i sí també hi van haver genteta del PSC que s'hi van fotre fins el coll. Pots preguntar-ho a un que es diu Serra, i que a més d'arrossegar el cul pel terra, mana molt i molt. També ho hauries pogut preguntar a un que es deia Reventós, però aquest ja no hi és. Llàstima.

Si ja sé que 25-30 anys et sona com una cosa "supermegahiperantiga", sobretot en el teu cervell que només admet informacions amb data de caducitat d'una setmana. Però de bon rotllo i perquè valoro que estimis el país, em permeto aconsellar que facis un esforç d'estudi. T'hi va la vida. Si penses que la gentussa sociata són de refiar, vas llest. Et faran la pell.

Res més espero que valoris aquest comentari com una aportació positiva. Tots els independentistes ens hem d'ajudar els uns als altres. Avui per tu i demà per mi. D'acord? Doncs això.

15 d’abril del 2007, a les 19:59:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep,

en algun blog vaig llegir una cita: "Dels socialistes, se sap quan entren, però no quan surten". I algú, algú amb qui tú estaves "en un 80% d'acord", ha comès un greu, gravíssim error, al donar-lis les claus de l'únic reducte que no ocupaven, la Generalitat. I potser mal està dir-ho ara, però tu creies que aquesta era la única opció d'ERC. Encara ho creus ara?

15 d’abril del 2007, a les 23:13:00 CEST  
Blogger Marc said...

Evidentment sóc concient del que va passar amb el GAL però, ni tots hi estaven implicats, ni això significa que no es pugui treure quelcom positiu governant amb ells. Evidentment, no aconseguirem res o gairebé res en el nostre horitzó de govern però si podem aplicar polítiques d'esquerres. Com que s'ha desmostrat que no hi ha cap govern possible on l'horitzó nacional pugui ampliar-se, perquè amb una CiU que pacta amb ZP estem igual, veig justificat el pacte.
Aquesta gent són de fiar si saps a que juguen i no vas d'innocentot per la vida. Has de saber de quin peu calçen i prou. De les possibilitats de govern que hi ha, no crec que el país anés millor amb la socioverència i, segurament, per l'aspecte nacional aniria igual i pel social pitjor amb CiU. Així que... tenint en compte el que hi ha, és una 'bona' solució pel país.

16 d’abril del 2007, a les 7:43:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

----------- QUOTE --------------
Aquesta gent són de fiar si saps a que juguen i no vas d'innocentot per la vida. Has de saber de quin peu calçen i prou.
--------------END QUOTE------------


Del to d'acord Grey "saber de quin peu calcen", you hit the nail in the head, i aquí rau el problema al carod i companyia "aquesta gent" els l'ha clavada sencera i sense vaselina.

16 d’abril del 2007, a les 12:04:00 CEST  
Blogger bacus said...

“”en un error i dividim la societat”” jo crec que és el que passarà quan hi hagi el referèndum, en aquell punt la divisió serà clara entre si i no, però està clar que el que diguin les cúpules dels partits serà el que les ovelles votaran, el si estarà en tot l'espectre de la societat catalana, però hi haurà divisió cosa que hagim votat la constitució catalana deixarà d'existir pq tots serem catalans..

els catalans no som letons i no arribarem a l'extrem que la 1/2 de la població de letònia és russòfona i no tenen ni passaport.

16 d’abril del 2007, a les 14:34:00 CEST  
Blogger bacus said...

ni aigua a l'enemic reirtero

http://farm1.static.flickr.com/208/461923302_cf9d76167d.jpg

i et fotu una fotu pq ho vegis clar...


som minoria val, però dels nous catalans només els guerrers es sumerant i és sumen....

m'importa un rabe lo social si no vols crear una societat marxista per tant tot és dreta...

pactar un reforma federal amb rodriguez em semla un moviment regionalista de collons...

els diaris europeus veuran un moviment independentista quant com batasuna cap espanyolista i ilusionista federal voldrà pactar amb ell...

som minoria ok, però només es sumarà penya si veuen un moviment revolucionari no un pactista.....

16 d’abril del 2007, a les 22:25:00 CEST  
Blogger bacus said...

pel mainstrem està ciu pels demés nescuts aquí o allà volem jako dur..

16 d’abril del 2007, a les 22:26:00 CEST  
Blogger Marc said...

Un moviment revolucionari... xD. Ja em vist que les posicions radicals han fet engrandir tots els moviments arreu d'Europa en condicions pacífiques i normals...
Als fills dels immigrants espanyols, com servidor, se'ls convenç amb una política amigable no amb una règim estricte i intolerant.
Pactar una reforma federal amb ZP (no arribarem mai tan lluny) està bé mentre tinguem la força que tinguem al parlament. De moment les majories les tenen gent regionalista o federalista no gaire convençuda ni lluitadora. Quan l'independentisme regni al Parlament, això ja serà una altra cosa. L'immobilisme del blanc o negre no porta enlloc i no ens donarà la victòria.

16 d’abril del 2007, a les 23:26:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

bacus said...

els catalans no som letons i no arribarem a l'extrem que la 1/2 de la població de letònia és russòfona i no tenen ni passaport.
-------------------------------------

Sí, és que russos són molt espanyols, això de que els facin una prova de fluidesa en llengua letona els deu fer fàstic, per no parlar del jurament de fidelidad a la República de Letónia.

2 de maig del 2007, a les 17:14:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home