divendres, 30 de març del 2007

BOICOT A CiU I A ERC, PER IDIOTES

Proposo una nova campanya. En les properes eleccions boicotegem sistemàticament CiU i ERC, per idiotes. No es mereixen cap mena de consideració. Una colla de papanates, impresentables (fina anàlisi política, ja ho veieu). Per sort hi ha altres candidatures a les quals donar suport, com el Partit Republicà Català, les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) o l'Estat Català. Cal castigar-los severament. No s'hi valen històries.

PD. Carretero i cia., se us esgota el temps. Després de tot el que heu passat, només faltaria que acabéssiu sent còmplices d'aquests desaprensius. O caixa o faixa.

PD2. Si penseu que això beneficia als ecspanyols, aneu errats. Serà una mostra de dignitat nacional i quan toqui ens menjarem els sociates, el PP, en Saura i els C's amb patates.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Recuerda mis palabras Josep. Recuérdalas durante muchos años:

Ninguno de los catalanes que estamos vivos hoy, veremos una Cataluña independiente jamás.

Recuérdalo y cuando pasen muchos años, me darás la razón.

30 de març del 2007, a les 9:25:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Anònim,
ara ho has dit aquesta és la raó per la qual tu vius amargat, nosaltres treballem per tal que Catalunya sigui independent, i no ens preocupa sino ho podem veure, l'important és que sigui independent. No ens creiem el centre de l'univers i sabem que formen part d'uns mecanisme que porta en marxa des de 1714. Molta gent ha donat el seu esforç i si mires la història d'ençà 1714 Catalunya cada cop ha anat recuperant el que és seu, quan ha tingut un cop s'ha tornat a aixecar i ha recuperat amb escreix el temps perdut. Ho pots tenir clar, Catalunya serà independent es una qüestió de temps. És una qüestió de pura lògica, l'estat cada dia ens dóna més raons per voler ser independents i el millor de tot és que gent que va vindre a Catalunya de la resta de l'estat cada cop ho veu més clar.
I saps que és el millor de tot, que sempre, sempre , sempre existeix una mínima possibilitat de que poguem veure tots, inclus tu una Catalunya independent abans de morir. x-D
Endavant Josep, gent com tu fa que aquesta fita sigui cada dia més aprop.
I anònim, per cert, tu no ets català. És català qui ho vol ser, i tu no ho vols ser; no t'enganyis.
X-D
Salut companys!

30 de març del 2007, a les 10:34:00 CEST  
Blogger bacus said...

anònim posats a augurar el futur,
jo et dic que veurem una euskal-herria lliure i després d'ells nosaltres.....

30 de març del 2007, a les 15:14:00 CEST  
Blogger Marc said...

No estic d'acord amb el post, perquè els que mai han fet res mai s'han equivocat i és molt fàcil proclamar que hem d'alliberar la nostra pàtria però no fer cap pas per entendre la societat catalana des de la Catalunya profunda.
Per altra banda, el primer comentari d'aquest anònim és brutal xD. Que sentenciador, mare meva. Em recorda al "quan passin als anys et faràs dels nostres" en boca d'un convergent.

30 de març del 2007, a les 20:36:00 CEST  
Blogger TONI AIRA said...

és del tot cert, josep. l'espectacle ha estat lamentable, la manca de sinceritat que tu (jo no) vas veure des del minut 1 en la proposta del vendrell és tot un exemple de fins a quin punt ja ni els que en teoria més haurien de creure's la cosa estan jugant i frivolitzant amb el sentiment sobiranista de molta gent. després, el pim-pam-pum entre ciu i erc culmina el que sembla que ja és tradició al nostre país i que sempre acaba fent que al final guanyin sempre els mateixos.

gràcies per incloure'm en l'apartat d'enllaços, mestre!

1 d’abril del 2007, a les 11:54:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home