dimarts, 8 de maig del 2007

IMPEACH CHENEY, PRIMER PAS PER PORTAR AZNAR DAVANT EL TPI

El candidat a la nominació pel Partit Demòcrata, Dennis Kucinich, és un autèntic outsider. No té cap possibilitat de sortir escollit per lluitar per la presidència. Això li dóna més llibertat per plantejar temes delicats i per cantar les quaranta. Té 61 anys, és d'ascendència croata, de religió catòlica, aferrissat defensor del medi ambient i vegetarià pur o, "veganista". Està casat per tercer cop (dos divorcis) amb una noia trenta anys més jove que ell, de nacionalitat britànica i igualment interessada pel pacifisme i el llegat filosòfic de l'Índia. Kucinich va ser alcalde de Cleveland entre 1977 i 1979.

El passat 24 d'abril, Kucinich va presentar una proposta davant la Cambra de Representants dels Estats Units per tal d'iniciar un procés d'impeachment contra el vice-president dels Estats Units, el tètric Dick Cheney, sense cap mena de dubte, un dels vice-presidents més forts de la història recent dels Estats Units i autèntic executor de l'estratègia bel.licista de la Guerra al Terror. Aquest procediment ha de portar a ser jutjat pel Senat i si una majoria el condemna, haurà de dimitir. Ara bé si dimiteix abans de la votació, el procediment decau.

Els argumenta que al.lega Kucinich per destituir-lo són concretament tres: 1) manipulació de les evidències del programa d'armes de l'Iraq, 2) enganyar la nació respecte els lligams entre Al-Qaeda i el règim de Hussein, 3) amenaçar Iran en violació de la Carta de les Nacions Unides. la raó per la qual es presenta a Cheney i no a Bush és perquè en cas de prosperat, el primer hauria substituït el segon automàticament, la qual cosa signifacaria sortir del foc per caure en les brasses.

Probablement la iniciativa no prosperi, però com a mínim haurà posat dels nervis Bush fill i Cheney. I és quan es posen nerviosos que l'espifien.

I també serà un pas per portar davant el Tribunal Penal Internacional (TPI), acusats de crim contra la Humanitat i Genocidi, la troika de les Açores, i de manera singular el més gran dels pallassos, José Maria Aznar. Només pensar-hi, em moro de gust. Hi serem a temps? Aznar pudreix-te entre cel.les!.

Etiquetes de comentaris: ,