dilluns, 22 d’octubre del 2007

LA METÀFORA FERROVIÀRIA

No es pot demanar més, com a metàfora és insuperable. Em refereixo, és clar, a la metàfora ferroviària. És la següent: com que la RENFE no pot suportar la diferència de qualitat, de servei, de neteja, de puntualitat, en una paraula, de civilització i modernitat, que representen els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), no se li acut res més que carregar-se una paret, de manera que ara han provocat el tancament del tram l'Hospitalet-Pça. Ecspanya dels FCG, durant dos putos mesos. Traieu-hi RENFE i poseu-hi Ecspanya i traieu-hi els FCG i poseu-hi Catalunya, i ja serem al cap del carrer. Ecspanya torna a putejar Catalunya, per enèssima vegada.

No cal dir que al llarg dels dos propers mesos em recordaré de la mare que va parir a tots els ecspanyols de merda que ens tracten com una colònia. A mi m'han putejat, però jo els putejaré encara més.

Avui he sentit per la ràdio un tertulià que molt encertadament deia al respecte que "Algú vol perdre les eleccions". Exacte. I tant de bo les perdi i se'n vagi tot a fer punyetes. Cal una destrucció creativa que posi les bases de la reconstrucció.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep,

no et sulfuris. Ja veus, el FGC, quelcom que funcionava, els sociates s'ho carreguen. No ho agrairem mai als principals responsables de que els sociates manin a tot arreu: ERC. Gràcies ERC. Gràcies Carod. No ho oblidarem.

22 d’octubre del 2007, a les 19:46:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home