diumenge, 23 de maig del 2010

REPUGNÀNCIA

L'episodi aquest dels 40 batlles anant a Madrit a suplicar que l'oligarquia economicofinancera de la metròpoli es digni a invertir als seus municipis, és directament repugnant. De fet, no és més que una advertència del que passarà si Ecspanya guanya les properes eleccions al Parlament del parc. És a dir, si guanya qualsevol altra opció que no sigui Reagrupament o que no compti amb el suport de Reagrupament.

La veritat és que algú pot capir un acte més degradant de submissió? No, en absolut. Veure els 40 polítics municipals, tots ells ben uniformats, ben clenxinats, farfollant paraules típiques i tòpiques davant un auditori que segurament se n'enfotia d'ells.... De fet era un retrat robot de l'ideal de la sociovergència: sociates i convergents de la maneta, ofrenant noves glòries a Ecspanya. Vaig escoltar en Recoder fent el discurset de marres... Vaig sentir vergonya aliena. Això és un nacionalista català? O un pallasso?

Aquesta genteta encara no s'ha assabentat que el nostre món és el món. I mira que en el seu temps l'Andreu Mas-Colell ja ho va dir ben claret. Però ells prefereixen la modernitat del mercado nacional, talment com si fossin encara al segle XIX. Anar a buscar els nostres pitjors enemics, l'oligarquia ecspanyola, el capitalisme ecspanyol, que ens vol una regió de serveis (gastronòmics, turístics, de relax), talment com França ha aconseguit fer amb la major part de nacions que ocupa (Còrsega, Occitània, Bretanya, Iparralde... i mal que ens pesi, també la Catalunya Nord), demostra ben a les clares quin és el patriotisme d'aquest personal.

Londres (foto)? Frankfurt? Xangai? Nova York? Connais pas! Ara Madrit, sí, el puto cul del món, és guai. Els únics que es deleixen per anar a Madrit, i que el consideren la Meca de la modernitat, són els catalans dependentistes.... A més a Madrit no s'ha de parlar anglès.... ni alemany....

Quina tropa, quina pena, quin personal de més baixa estofa. Què passarà quan finalment a Ecspanya li fotin la patada de l'euro? Què farà el sr. Recoder? Home per començar hauria de millorar el seu ecspanyol, perquè realment és tremendo, que diuen.

A veure si ho capteu: Madrit no és res. És una merda penjada d'un pal. I qui va a Madrit jo el proposo considerar un empestat i sotmetre'l a quarentena, o a una seixantena ben bona.

És urgent que ens desempalleguem d'Ecspanya, i en tot cas, qui es vulgui enfonsar amb ella, que no arrossegui el conjunt del país.

La Independència, és més necessària que mai.

Només la Independència ens permetrà aprofundir en un país amb més Democràcia i aconseguir sortir del marasme econòmic, garantint més Treball, per als catalans i les catalanes.

No podem perdre ni un segon. I menys, genuflexionar-nos davant els nostres enemics.

(For the record. Els 40 dependentistes eren els batlles de: Barberà (PSC), Barcelona (PSC), Castellar del Vallès (PSC), Cerdanyola (PSC), Cornellà (PSC), Gavà (PSC), Llinars (ERC), Manresa (PSC), Les Masies de Voltregà (PSC), Masquefa (CiU), Mataró (PSC), Òdena (PSC), Olvan (PSC), Parets (PSC), Pineda (PSC), Polinyà (PSC), Ripollet (PSC), Sabadell (PSC), Sant Cugat (CiU), Sant Quirze (CiU), Santa Margarida de Montbui (PSC), Santa Maria de Palautordera (PSC), Subirats (ERC), Terrassa (PSC), Torelló (PSC), Ulldecona (PSC: aquesta tipa és la de l'urna), Viladecans (PSC), Vilanova del Camí (PSC), Agramunt (CiU), Les Borges Blanques (ERC), Cervera (PSC), Lleida (PSC), Vilagrassa/Anglesola (CiU/CiU), Vilanova de la Barca (PSC), Ascó (CiU), Móra la Nova (CiU), Reus (PSC), Tarragona (PSC) i Salt (PSC). SHAME ON YOU!)


Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Blogger pipand said...

Com han acabat els viatjants de betes i fils. Amb una mica de sort potser es farà alguna fàbrica de botijos, degudament subvencionada, és clar.

23 de maig del 2010, a les 17:21:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home