dijous, 6 d’octubre del 2005

QUAN ES PERD EL NORD, O L'ESTULTÍCIA DELS AUTONOMISTES

En record i homenatge als patriotes del 6 d'octubre,
a tots els que els precediren i als molts que els seguiren



L'altre dia rebo un correu electrònic d'un destacat diputat de l'Assemblea Nacional del Quebec i membre del Partit Quebequès. Em demana la versió francesa -o anglesa- del projecte de nou estatut. Truco a Serveis Lingüístics del Parlament del Parc i, com ja m'ensumava, no existeix cap traducció en cap de les dues llengües esmentades. Aquest fet contrasta amb el lamentable espectacle dels polítics catalans anant a fer el préssec a Madriz...

Manuel Gonzàlez Alba (1896-1934)

Com es pot ser tan inútil. Fixem-nos-hi. En comptes de fer la màxima difusió internacional del nou projecte, fent-lo conèixer arreu del món i sobretot en aquells països amb una cultura política democràtica arrelada i ferma, que sense cap mena de dubte, considerarien que a un Parlament que pren una decisió amb el suport del 90% dels seus membres, no hi ha déu, que li pugui tancar la boca, els autonomistes catalans van i es munten uns numerets surrealistes a l'única capital del món mundial on mai el feixisme ha estat derrotat militarment. I on en conseqüència, el gruix de la cultura política democràtica no és que no existeixi, és que realment no saben ni el que és. Per acabar-ho d'adobar el president del nyap, va i es deixa insultar per una presentadora de televisió, ignorant, grollera i que per no ser, no és ni líder d'audiència. Ja s'ha de ser desgraciat perquè qui t'insulti sigui un number two. Què baix!

Jaume Compte i Canelles (1897-1934)


La madriditis dels autonomistes és digne de psiquiatre. Quan s'assabentaran que hi ha món més enllà de Madriz i del Km.0?. Com pot ser que en ple festival de la globalització encara hi hagi uns imbècils que vagin a una ciutat de merda penjada enmig de l'estepa, en comptes d'anar a Brussel.les, a Nova York, Washington, Londres o Berlin. Penós i patètic. Sobretot si tenim en compte que fins i tot el més exòtic moviment independentista que es pugui trobar per aquest món nostre, considera obvi que cal que la resta del món compti amb el màxim d'informació sobre la seva causa en, com a mínim en anglès...

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Yo, This blog is pretty neat. You should check out mine sometime. It pretty much covers income income observetodo1.myeweb.net opportunity residual related stuff.

24 d’octubre del 2005, a les 14:06:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

"I just came across your blog about residual income streams.com and wanted to drop you a note telling you that I was impressed with the information you have posted here. I also have a website pertaining to this topic about residual income streams.com so I know what I'm talking about when I say your site is top-notch! Keep up the great work, you are prooviding a great resource on the Internet here!"

26 d’octubre del 2005, a les 12:36:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home