dimarts, 6 de novembre del 2007

SARKOZY, EL SALVADOR D'ECSPANYA

De debò que l'hòstia que ha fotut en Sarkozy a l'orgull ecspanyol és d'antologia. Quina dreta que ha clavat! (mai millor dit!). L'escena de Torrejón és antològica. El salvador d'Ecspanya i de les quatre princesetes en mans de dolent home de l'Àfrica, té els sants pebrots d'aterrar a l'aeroport, baixar per les escales, seguit de les quatre damisel.les recentment alliberades i rebre l'acte de submissió del seu subordinat ecspanyol, en ZP. Quina garrulada més immensa, quina baixada de pantalons, quina vergonya aliena! Ai, però m'encanta.

Realment, si hi ha una foto de les Açores, ara hi ha una foto de Torrejón. La història ja és ben bé que es repeteix. I compte! Hem de tenir clar que el principal enemic de la independència de Catalunya, és França. De fet, històricament, els ecspanyols sempre han pensat en França com el seu primo de Zumosol particular, que els protegirà de la seva desintegració i dels malignes catalans.

Bé, aquest episodi, que mereix una reflexió més aprofundida que faré en un altre post, es complementa amb l'òpera bufa de la visita dels borbons a Sabta i Mililla. Les fotografies que he pogut veure recorden d'allò més a les concentracions nazis dels anys 30... Només cal comparar les pintes de les SS amb les de la Guàrdia Civil... Mare de déu senyor! Com hi ha món que hem de fotre el camp d'aquest femer!

Etiquetes de comentaris: , ,

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Pues no te queda bilis que tragar ni na, Pep!!

Tómatelo con calma. Tómate la pastilla. Que luego te sulfuras y eso es malo para la salud.

Sigue con salud.

7 de novembre del 2007, a les 2:38:00 CET  
Blogger bacus said...

el tres quarts a trenkat

7 de novembre del 2007, a les 4:40:00 CET  
Blogger bacus said...

mi querido imbecil... aliança amb turkis...... XD entre riallada i x*2

7 de novembre del 2007, a les 4:42:00 CET  
Blogger bacus said...

el vestit "triomfa"

7 de novembre del 2007, a les 7:00:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Jo veient les imatges no podia deixar de pensar el el rei espanyol i com havia de patir el pobre home, ell un no-nacionalista, amb tota aquella orgia impúdica de banderes i mostres d'inquebrantable i visceral adhesió a ves a saber què.....

7 de novembre del 2007, a les 21:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home