dimecres, 24 d’octubre del 2007

LA RACISTA JUSTÍCIA ECSPANYOLA, ARA TOTHOM HO SAP

En aquest bloc ja hem dit per activa i per passiva el que pensem de la (in)justícia ecspanyola. Un poder que no ha estat democratitzat i que va transitar des del franquisme fins a l'actual règim de monarquia constitucional sense cap mena de revisió, fins al punt que totes les sentències dictades pels tribunals franquistes des del 1936, són a hores d'ara, perfectament legals. Un cas sense cap mena de paral.lelisme enlloc del món. El feixisme institucionalitzat continua plenament vigent a l'Estat ecspanyol, si més no mentre no es procedeixi a la derogació d'aquelles. La justícia ecspanyola, a més de feixista, és racista, oligàrquica, burocràtica, allunyada totalment del poble, composta per autèntics zombies, la major part dels quals haurien d'estar tancats en centres de tractament psiquiàtric. La (in)justícia ecspanyola odia el català, els catalans, les catalanes i Catalunya.

Que un mitja merda pegui una noia per la seva raça és naturalment condemnable, però és quelcom que pot passar amb relativa facilitat, donat l'alt nivell d'intolerància dels ecspanyols envers la diversitat (per cert, segons puc llegir en els comentaris, el pobre diable ja té els dies comptats, apostaria que no arriba als 22 anys). El més greu de tot plegat és que quan intervé la justícia ordinària ecspanyol, va i el deixa en llibertat... La indignació mundial que ha aixecat aquesta decisió judicial, ha permès mostrar la seva veritable faç.

Es pot esperar res de bo d'aquesta justícia fatxa, racista, ecspanyolista? No, absolutament res de bo. Esperar equanimitat és una pura quimera. Cal utilitzar aquest argument a totes les instàncies internacionals, perquè no hi ha cap mena de dubte, a hores d'ara, que el poder judicial serà la punta de llança de l'ofensiva ecspanyola contra els processos d'autodeterminació que s'aproximen, incloent, naturalment, el català.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tu estás enfermo, macho. ¿De verdad crees lo que escribes? ¿En qué mundo vives?

No sé qué edad tienes ni a qué te dedicas, pero cuando seas adulto y vuelvas a leer estas cosas que escribes te arrepentirás. No se puede ir llamando fascistas y racistas a todo el mundo con el que no se está de acuerdo.

Tienes mucho odio dentro. No es bueno tomarse la vida con tanta rabia. Es malo para la salud. En serio.

25 d’octubre del 2007, a les 0:33:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Ei Josep!!!
Tornen les inervencions d'ultratomba :-DDDDDD

25 d’octubre del 2007, a les 1:07:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Hi ha una cosa curiosa, no sé si us hi heu fixat, cada cop que es diu quelcom contra alguna cosa espanyola, ja sigui persona o objecte, apareix de manera automàtica la paraula "odi", sigui el que sigui el que es digui i a qui o què es digui, la qualificació és immediata, es fa per "odi", a cap espanyol se li acudeix que algu pugui sentir per ells "llàstima" o "fàstic", ha de ser obligatoriament "odi", sembla que en tinguin necessitat, potser algun erudit hauria de fer un estudi del tema, s'el podria titular:

"Els espanyols i el morbós plaer que obtenen del fet de considerar-se odiats"

25 d’octubre del 2007, a les 1:14:00 CEST  
Blogger bacus said...

és pobre-fobia no racisme, de totes maneres és culpa del polítics ja que mentres la majoria de la població no vol més immigrants, els politics si els volen.

Per culpa d'això t'agafes la justicia tu mateix o votes el PxC. Això anirà en increment.

De tot plegat és curios que immigrants espanyols és queixen de la immigració no espanyola.

25 d’octubre del 2007, a les 13:12:00 CEST  
Blogger Dessmond said...

Josep, enfermo i macho,
La justícia espanyola o la governació espanyola és tan especial que havent declarat que cal tornar els arxius catalans de Salamanca a Catalunya, pot passar que això no succeeixi mai.
Realment és un cas únic al món -aparentment- civilitzat.
Ja ho va dir el filòsof: Spain is different.

25 d’octubre del 2007, a les 18:29:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home