dijous, 20 de desembre del 2007

CAROD ROVIRA, TERTULIÀ A Tele5.

Una mica més tard del que inicialment estava previst, he penjat una nova enquesta. Abans de parlar-ne, però, deixeu-me que em refereixi a l'enquesta anterior, on han participat un total de 89 vots.

El resultat és força contundent: un 64% considera que en Carod s'hauria de dedicar a les tertúlies d'aquesta emissora... Tel vegada seguint els passos de la megadiputada, reina del debat petardomediàtic. Sembla ser, doncs, que el seu espectacle de variétés "Yo no me llamo José Luís", ha tingut una excel.lent acollida.

La segona opció més votada, amb un 27%, a molta distància de la resta és la de ser nomenat Senador del PSOE en un futur proper, en un pas caracteristic de trànsit cap a mena de cementiri d'elefants.

La resta d'opcions ha rebut un suport testimonial.

I nova enquesta

Passem ara a la nova enquesta, on es pregunta si el Partit Republicà Català, té un espai electoral propi, sobretot a curt termini (eleccions del 9 de març) o bé a mig termini. S'ofereixen set possibles resultats.

Participeu-hi!

Aquesta enquesta romandrà activa per espai d'un mes, aproximadament. Com sempre, us demano que en féu la màxima difusió.

Etiquetes de comentaris: , ,