dissabte, 15 de desembre del 2007

LES CONCULCACIONS DE CLAUDI ROMEU a La Taula d'en Bernat

Em plau anunciar que a partir d'ara podreu tenir l'oportunitat de llegir les Conculcacions d'en Claudi Romeu, en el bloc col.lectiu La Taula d'en Bernat. Aquest bloc està obert a la col.laboració de tots els patriotes que, des d'un posicionament obert i constructiu, tinguin opinions a compartir, podeu fer-nos-les arribar i les publicarem el més aviat possible. 

Inicialment, el bloc estava reservat per la gent que ens trobem regularment els dimecres a dinar, però pensem que també cal convidar  tothom que tingui res a dir.

Particularment, a en Claudi el vaig conèixer quan jo treballava a la mítica Associació per a la Delegació Olímpica de Catalunya (ADOC), entre el 1987 i el 1988, juntament amb l'Albert Bertrana. Posteriorment ens retrobàrem en els dinars setmanals que fem, i amb el temps s'ha forjat una relació d'amistat i complicitat. 

Amb en Claudi, a més, tal i com ja vaig anunciar en aquest bloc, comparteixo un dels meus referents intel.lectuals, que no és altre que en Manuel de Pedrolo

En Claudi era germà d'un referent de l'independentisme de la transició, en Xavier Romeu, dirigent del PSAN, mort en accident de trànsit l'any 1979.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep,

veig que has reactivat el teu bloc de combat, "per lluitar contra la sociovergència"...

Doncs, a veure si t'animes i fas un anàlisi sobre les properes eleccions. i el seu possible impacte en la política catalana. Per començar, et proposo un tema:

Confecció de les llistes de l'únic partit independentista del parlament de Catalunya. Els perquès del diputat "cunero" Agustí Cerdà. Per què és presenta per Barcelona i no per València, com seria més lògic? Pot ser per què no té CAP NI UNA possibilitat de sortir escollit per València? Potser pel seu galdós paper en el tema de TV3 a València?

O el perquè la Paluzie no ha anat al final de dos? Pot ser per què és amiga del xenòfob "Lòpez Bofill"? Potser perquè Carod i Vendrell han unit forces contra Puigcercós?

O, quina és la teva impressió de Ridao? Encara no he llegit la teva opinió raonada sobre el personatge.

I finalment, què t'han semblat les maniobres internes de la direcció per desplaçar els crítics a posicions de la llista on no poden sortir?

A veure si t'animes, home! Després ja seguirem pels altres...

16 de desembre del 2007, a les 23:11:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home